Dzięki za słowa uznania, ale do prawdziwego reko to nam brakuje jeszcze dużo. Nie wszyscy mamy skompletowany sprzęt, pewnymi rzeczami się wymieniamy. Niektóre perełki jak 1P29 z drugiego zdjęcia (na którym jestem ja) czy oryginalny 6B28 należą do Sowy. Jako że nawet podstawowe rzeczy jak balistyka są dosyć drogie, więc dokupowanie wszystkiego idzie powoli. Ale mam nadzieję że będzie już tylko lepiej ;) Jak się chłopaki ogarną, to wrzucimy więcej zdjęć.
Autor cytatu: fumfel hubertczy ta naszywka pana z pierwszego zdjęcia powinna tak lewitować? ;)
Pan z pierwszego zdjęcia to leń któremu nie chciało się przyszyć porządnie naszywki, ale skarcimy go to poprawi :D
Lansu brak, tak sobie robiłem poglądowe foty szpeju, żeby stwierdzić "co dalej":
Niestety 6B5 została w drugim mieszkaniu razem z pasem - stąd musiałem go zastąpić polskim...
Spodnie też mogą być dyskusyjne - w zasadzie to jakaś samoróbka. Wnioskując po doszytych mikroskopijnych szlufkach i bardzo szerokiemu obwodzie w pasie wnioskuje, że to obcięty kombinezon(?) (na końcu nogawki ma też ściągacze, z tyłu na prawym pośladzie pojedyncza kieszeń).
Cały czas poluje na spodnie w brzozie, za to w najbliższym czasie nabędę chyba butana.
Za to z rzeczy obecnych na fotce jest jeszcze bandolier RKAA do mosina i "rozciągnietą" pod mojego Colta kabura do TT.
Outfit szczelankowy w zasadzie, troszkę pod Afgana.
Superancki szpej!
Planuje sobie coś podobnego ale w bardziej nowoczesnym oprządzeniu. Góra od Sumraka, bandana na pisk, kamizelka kameleon w duboku/ raportówka i ładownica do SWD na pas, srebrny (lans) Tokarev w kaburze od ostrego. Spodnie albo mundurowe jednokolorowe albo gorkowe i do tego SWDek.
Autor cytatu: gRuby_krkPozwolę sobie na troszkę lansu i autoreklamy :)
po pierwsze to zapraszam tutaj: GRH "БЕСИ МАГА"
a po drugie to zapraszam do galerii: Militariada 2013 - Nowa Dęba
Heh, Nowa Dęba to moje rodzinne miasto... Szkoda, że nie mogłem wrócić do domu, pewnie byśmy na siebie wpadli :)
@Face nie widziałem pytania :p
Zdjęcia robiłem poglądowo na szybko. To klatka jednego z wieżowców w Poznaniu, XIII piętro jak widać po numerze na ścianie.
Farba olejna i konstrukcja z wczesnego PRL'u mają klimacik wschodni więc wyszło jak wyszło. Wole robić na tej klatce niż na tle szafy w domu :x
No i dzięki za pozytywy ;)