Oj tam płaczecie za każdym "upgradem" Specnazów. Gdy zwykłe Armijne jednostki robią się z roku na rok coraz fajniejsze :D
Ze swoim szpejem rodzimej produkcji, kamuflażem rodzimej produkcji i "stockowymi" AK-74M, PKPami, SWDkami, niedługo AK-12kami :D
Co najważniejsze Ruskie sałdaty niewiele odstają nowoczesnością od Amerykańskich soldiersów. Więc szpej jest wygodny, ergonomiczny itp. Ale ma swój klimat.
Z resztą, nie wiem w czym Wam przeszkadza modernizacja speców. Normalnie jak ci śmieszni Rosyjscy-Amerykanie z RA xD
Na razie nie będzie AK-12 bo jakiś ruski generał od uzbrojenia stwierdził, że mają takie zapasy AK-74, że nic nowego przez wiele lat nie będą zamawiac.
Z każdą repliką coraz lepiej ! :)
Aż wstyd wrzucać swoje,ale co tam!
Wiem że żgut mało psauje ale to taka moja mała wariacja.
Mam dylemat, czy rysować moją 171 jakąś watą stalową , aby troszkę "odmatowić" ją, czy dać sobie spokój?
@Sołtys przecież ja się nie znam na "bronioznastwie" :) dzięki BTW za foty tego ruskiego pomysłu :) dzięki temu wpadłem na to co można wcisnąć do grozy :D
@MG, piękności ta Groza...a męczyłeś go chyba ruski rok hyhy. Ale wygląda zacnie i kurcze chyba sam przerobie swoje AKSu na grozę, chociaż szkoda mi suczki. Albo od Ciebie zamówię, o to jest myśl...
Tylko takie pytanko, bo rozumiem, że to replika działająca, zatem to jest na bateryjkę, czy na gaz?
Autor cytatu: mg schutze@ Hunter w środku jest GB od A&K od SWD. :)
Az ty podstępny Makgajwerze. Ale faktycznie bez tej "dupki" na dole co była na początku to wygląda bardzo fajnie. A masz może w planach wersję z granatomiotem? :D
Zostało mu tylko pomalować.
To to są zdjęcia pozyczone od gościa - tu jest jego stronka i tam sa ukryte. Widziaem tam jakieś niby AK-12 pseudo PKP - generalnie Groza wyszła mu najlepiej https://www.facebook.com/rastislav.LEFTY.sudovsky