Pyrkoneł 2015 dokładnie. Jak stalkery łaziły to i ja postraszyłem na dzielni trochę ;)
Autor cytatu: HooliganTa latarka na Wss wygląda jak ogórek kiszony na czubku tortu...
Kobietom w ciąży się podoba xD Zawsze coś. A tak na serio to zakładam ją gdy potrzebuję, bo fakt, że kijowo wygląda na tak wysokim montażu. Myślałem nad jakimś AN PEQ ale to by już herezja była. Będą hajsy to się pomyśli.
Autor cytatu: IgurMimo tego wyglądasz wojennie :D
I o to chodzi. Na te czasy zawsze można takie dzikie impresje podpisać pod konflikt na Ukrainie ;p
A co do Ruskiego szpeju są jeszcze detale.
Mam takie zarazem pytanie jesli to nie problem - chce sobie kupic defendera i tylko nie jestem pewien czy brac Defender 2 czy Defender 2 z molle - ten pierwszy juz nie jest uzywany i zastapiono go wersja z molle czy jak to jest? Mam gorke i chcialbym wlasnie tego defendera podpasowac + do tego helm i ak74m czy moze lepiej jakas inna kamizelke?
Nie no defender nie, korę kulon czyli najbardziej dresową kamzę jaką można mieć już mam ;D
Bo ja wiem... dresowy RT-3 by był całkiem fajny, ale jak już to bardziej myślałem o Egerze z awizentu, ale to trafić to też nie lada wyczyn. Chociaż, wszystko to kwestia czasu i zawracania dupy ludziom.
Co do składaków, no partizan którego sobie zostawiam to w 2/3 ten sam zestaw :)