Vanilla 1.1.10 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Autor cytatu: rokatanskiwater - dzięki Anotniemu można było ściągnąć rzeczy, których nie ma Polsce. A zamawianie bezpośrednio w sklepach w Rosji jest niestety w przypadku SPOSN, SPLAV czy ANA niemożliwe. Więc możesz nawet dać 1000 zł więcej i nie kupisz :)
Autor cytatu: velwojtekWbrew temu co piszesz wcale nie chodzi o pieniądze,to że kupiłeś parę rzeczy tutaj w komisie nie znaczy że jesteś mądrzejszy od innych.Pomyśl o różnych rozmiarach i kamo(pewnie masz przeciętne rozmiary:)) , dochodzi bariera językowa i masz wytłumaczenie,no ale pewnie wiesz lepiej.
Autor cytatu: velwojtekPo pierwsze zabierasz głos w sprawie która Ciebie raczej nie dotyczy(zamówienie) po drugie ; piszę tego posta dlatego że czytam ze zrozumieniem:)
Water,z Twojego postu wychodzi że zamawiający u Antoniego mieli parcie na kasę( parę razy zaznaczyłeś te kwestię) Zresztą ... Tak jak napisałeś na końcu" kazdy niech robi jak uwaza,wolna wola" ,pozdrawiam.
z ust mi to wyjąłeś. VSR'y i inne których nawet tu na forum nie uświadczysz. jeśli ktoś ma to trzyma w sejfie.Autor cytatu: rokatanskiO czym tu dyskutować? Chciałem zamówić mundur w Tieniu z ANA - water kup mi go w Polsce... :)
Autor cytatu: zeromaga ja poproszę maskalat vdv 60/62 - 6 i jaka cena ????
Nie zmienia to faktu, że jedne rzeczy łatwiej dostać, inne trudniej (duuh!).
Autor cytatu: zeromaga ja poproszę maskalat vdv 60/62 - 6 i jaka cena ????
[cite]Autor cytatu: Kamil
To nic nowego, z tym, że dostać w końcu da się dostać praktycznie wszystko ;) Jak widziałem na sprzedaż BWD, to już nic mnie nie zaskoczy.