zero wiesci,tak jak wczesniej pisalem,najpierw Valec ,potem byc moze Wintek
ciezko widze idzie porozumiewanie sie w tym temacie z azjatami...
ale wykazmy cierpliwosc:)
no zostalem mylnie zrozumiany
po sru szole,bedzie info apropos w/w lusni na ktora wszyscy czekamy
powinienem do konca przyszlego tygodnia umiescic cos konkretnego
napewno jestesmy blizej niz dalej,cokolwiek mialoby to byc:))
Spoko, tez mam wrazenie ze blizej niz dalej, jakkolwiek sie skonczy hehe
I tak gdyby nie Twoja akcja mielibysmy marne szanse zeby samemu zorganizowac te repliki.
Na zachodnich forach ludzie juz po wakacjach porobili przedplaty w azjatyckich sklepach i czekaja nie wiadomo na co....
powiem tylko tyle ze niezaleznie od Zety,zamowilem Wintora i Wala od ATW
i jeszcze moze uda sie sciagnac,ponoc na rysunkach technicznych odwzorowana replike,ktora zrobil jakis zawodowiec,
w lutym mam wylot do Moskwy zawodowy,bedzie tam gosc majacy zawsze przy sobie dwoch misiow z wypchnieciami pod pachami,w ciemnych okularach i ciezkich samochodach,a poniewaz to nie sa goscie z ochrony hipermarketow,tylko po pewnych innych latach sluzby carowi,licze na mozliwosc podjecia szerszej "tepej" wspolpracy :))
temat juz zostal w Polsce zasygnalizowany,jest plaszczyzna przy stakankach wieczorem porazgaworiwac ob etych awtomatach prawilnych :))
Jako powiada jeden z zachodnich serwisów, sklep www.airsoftpanda.com zapowiada nadejście dostawy na połowę/koniec lutego
i sprzedaż od 1 marca. Co więcej zarówno WAŁ jak i WSS.
Czy my coś o tym wiemy ?
Co w takim razie z tematem WSS ?
otoz wczoraj z kolega gadalem i info na emalie dostal taka,ze wlasnie sie wczoraj rozpoczal nowy rok chinski itd,itp
info z musu pewnie bedzie w przyszlym tygodniu
jesli mozesz top podeslij mi link do tej info i on tez tam to przesle,zobaczymy co wtedy
Wintoreza zamowilem z tej magnitogorskiej fabryczki,zobaczymy czy przyjdzie,wedlug deklary polowa marca..