Jeżeli to jest japońska firma (a newsy poj. się na blogu japońskim właśnie) i robi repliki o nieplastikowym body, to mogą mieć z tego tytułu problemy. Zdaje się, że u nich przepisy zabraniają takiej produkcji.
ja bym sie nie przejmowal. Owszem przepisy w Japonii sa takie jak mowisz (np Marui i ilosc metalowych konwersji do nich) ale to nie jest pierwsza metalowa replika jaka zrobili i jakos dali rade :)
Jeno Ares jest z Hong Kongu, a z tego co wiem Zeta-Labs jest częścią Ares'a.
Zresztą - w Japonii powstawały repliki metalowe, bodajże Shoei robił metalowe.
Nareszcie cos!:))
Potworny i ksiądz Robak....pierwsza partia dotrze do mnie prawdopodobnie w czerwcu!
A co zatem idzie....Robaki tobie podwioze,a tobie Potforze chyba prześle,lub odbiór odemnie,Katowice,Opole,Wrocław,Wawa,Częstochowa,Łódź,Kielce
Water - chyba będzie trzeba przesłać, bo żaden z wspomnianych przez ciebie regionów do mnie nie podlega (jam jest z Gorzowa).
Chyba że Kazimierz chce zostać pośrednikiem i pomacać?
@Water - czasu jeszcze sporo, coś się ustali, bo może być tak że akurat będę się gdzieś urlopował.
@Pakul - ktoś zrezygnował już. Tylko listę prowadzi Water i on ma decydujące zdanie.
Ja wiem czy będą zadowoleni jak dostaną body z szitmetalu? Poważnie się zastanawiałem nad wpisaniem się na listę, ale za taką kasę to wolę nie ryzykować. No ale jeszcze zobaczymy jak będzie z tym korpusem, może nie dadzą ciała i zrobią coś porządnego.
Droga jest jedna...ale mgła jak w Smoleńsku...
Nawigator podaje dane,ale tam na wierzy,Chińczyk cos bełkocze i udaje Araba...
Moze uda sie wylądować przed wakacjami...oby tylko paliwa wszystkim wystarczyło na to kolowanie nad lotniskiem....
A tych urwa gości zza ryžowego muru bym rozp...ł
Na emaila odpowiadają tylko w zakresach im odpowiadających,konkretów unikają jak Japończyków
Ženada jak się pisze po chińsku?...
Dramat handlowy ,jak z rusami...
Na Wintoreza tez czekam już trzy miesiące dłużej niż miało być...
Szkoda gadać co ujki...
Kawałek czasu temu załapałem się na preorder w Gunfire. Wczoraj zadzwonił do mnie ich pracownik i pytał czy chcę zrezygnować z preorderu. Zeta nie potrafi obecnie podać żadnego, nawet przybliżonego terminu, w którym wypuści replikę. Skośne ludziki mówią żeby być cierpliwym i czekać...
Oj tam, w wyścigu nie startują... mogli by jednak ciut przyśpieszyć.
Mimo wszystko - cieszy mnie to co me oczy widzą: GB V3 i komora HU od AK.
Nie widać jeszcze bezpiecznika i selektora... Nawet dziurki na bezpiecznik nie ma...
Widziałem na RA. Powiedzcie mi z czego jest ten GB ? Bo wygląd na tworzywo a to już jakaś żenada jesli tak jest.
Ja się nie wycofałem z zamówienia :) i cierpliwie czekam ale jeśli to tworzywo to powinien kosztować nie więcej niż 500zł :/
Spasowanie pokrywy zamka mam nadzieję też jest poglądowe.