No i dobra, ja tylko mówię, że powinni nadal iść w swój przemysł, bo do tej pory dobrze im to wychodziło. Gdzie tam jakimś hamburgerowym mundurkom do np. partizana. Dla nich może i dobrze, dla nas, kolekcjonerów - lipa ;-)
Autor cytatu: cypNo i dobra, ja tylko mówię, że powinni nadal iść w swój przemysł, bo do tej pory dobrze im to wychodziło. Gdzie tam jakimś hamburgerowym mundurkom do np. partizana. Dla nich może i dobrze, dla nas, kolekcjonerów - lipa ;-)
To jest prawdopodobnie prywatny zakup tych sołdatów, nie wiń ich za to, że chcą być taktyczni! :)
Autor cytatu: KaszubA-TACS istnieje też w wersji leśnej, może ruskie sklecą coś swojego na wzór :)
Masz na myśli tą wersję w kolorze skał porośniętych mchem? :D
Idą na zachód, wystarczy prześledzić wszystkie zakupy i spółki joint venture jakie powstały po 90 roku i po zamknięciu tej fajnej instytucji blokującej im dostęp do sprzętu z zachodu. Ostatnio nawet była afera z systemami dowodzenia z żabojadowych stateczków, to i zwykłe chłopaki chcą być pro ;) Nawet w jednej wypowiedzi Putin to zaaprobował (zakupy "punktowe" technologii z zachodu ;) )
Sądząc po Mkach, kamizelkach, napisach na drugim zdjęciu "Aircraft Assault" i.t.p. można wywnioskować iż te ćwiczenia to gdzieś na terenie USA były tak myślę :P