Jest tyle nienazwanych ("oficjalnie") i nieopisanych kamuflaży, że nie sposób odpowiedzieć dokładnie na twoje pytanie. Jedyne co można napisać to "jest to kamuflaż pustynny".
panowie pytanie
strona niemiecka i na niej taka kamizelka opisana jako rosyjska
The “ ALFA – PALS-MOLLE ” – tactical vest was designed for the Center of Special Operations of the Russian Federal Security Service - FSB, as well as for the anti-terror special operations teams of Russian ministry of internal affairs – MVD.
zrzynka z tasmaniana czy niemców po prostu poniosła fantazja w opisie ?
(tym mocniej mnie interesuje że dokładnie taki chest tasmaniana mam ale mi nie pasuje jakoś do rosysjkiego munduru ;-) a to rozwiązywałoby sprawę trochę ;-) )
IMO to jest jakiś sprzęcik z zachodu, tylko że może go sprzedawca zobaczył gdzieś na zdjęciu jakiegoś alfisty, i teraz zrobił mit że jest to "super elite specnaz vest".
Podsumowując: moim zdaniem nie da się ze 100% pewnością określić co to za Gorka jedynie na podstawie zdjęć, bo taki model jest produkowany przez bardzo wielu producentów.
Kilka rzeczy do rozgryzienia i ewentualnej dyskusji 01-co to za plecak ? 02-co to za MOLLE ? 03-producent lub nazwa tego szkaradnego oporządzenia 04-ponownie- ID tego MOLLE ?