W co ubrany jest gość po lewej.
Na FB, Saperski stwierdził że góra to KLMK a dół to KZS z doszytymi kieszeniami.
Mnie osobiście to nie przekonuje - góra, na rękawach ma ciemniejsze rękawki. Zaś spodnie nie mają charakterystycznej faktury KZS'a.. Że o braku wzoru kamuflażu nie wspomnę.
Moim zdaniem wersja Saperskiego wcale nie jest tak mało prawdopodobna. Na zdjęciu faktycznie nie widać charakterystycznej faktury, ale z drugiej strony jest ono bardzo kiepskiej jakości (ktoś chyba je zubożył podczas skanowania, bo nie wygląda to na naturalną jego degradację). Natomiast jedyne co mam "za", to sposób w jaki nogawki się układają (workowate, bezkształtne - co jest raczej czymś co pasuje do strojów bawełnianych (?) takich jak KZS).
Więc mówisz że jakość zdjęcia jest tak niska, że nie widać wzoru kamuflażu ani na bluzie ani na spodniach? :)
Szelki z ładownicami wyglądają ta wykonane z tego samego materiału co spodnie.
SPOSN analog SMERSH type to wyborne :) nie znam firmy SN SO ale ciekawe kto jeszcze skopiuje smiersza. Ten sprzedawca uzywa co prawda wytartych schematow ukrywajacych podrobe i chroniacych rownoczesnie jego dupe czyli "smersh type" itd. ale army surplus to juz jakas kpina.
Kolejna aukcja ktora potwierdza ze na ebayu i innych oferty ze slowem SPETSNAZ nalezy wyrzucic do kosza. sa tak samo pewne jak "LOCAL MADE MACV SOG PATCH" :)
No..... "Rosja Specnaz, kontrakt dla armii, nasza szwalnia".... Jakbym to już gdzieś czytał..... :)))))
I tak właśnie skończyła się pewna epoka. Nadchodzą Pokesmiersze i Pokemartizany. Za chwilę Chińczycy zawalą rynek swoimi podróbami. Będzie tanio i zajebiście! Cieszycie się?
Pokemonizacja jako zjawisko było i będzie zawsze (może tylko pod inną nazwą). Np. na początkach rusa, kiedy popatrzę na swoje zdjęcia, swój sprzęt i teksty pisane w tamtym czasie, to dupa boli. Z resztą teraz też na pewno da się znaleźć kogoś "bardziej pro", ktory może ten epitet zastosować do reszty osób.
Bandany oryginalne,oryginalny pas w palmie,buty oryginalne i to bylo ok
Ale jak kupilem maschalat oraz koszulki spec...od razu oddalem je w prezencie..sajgoniki po seczuansku!
Autor cytatu: kazikPokemonizacja jako zjawisko było i będzie zawsze (może tylko pod inną nazwą). Np. na początkach rusa, kiedy popatrzę na swoje zdjęcia, swój sprzęt i teksty pisane w tamtym czasie, to dupa boli. Z resztą teraz też na pewno da się znaleźć kogoś "bardziej pro", ktory może ten epitet zastosować do reszty osób.
Jak dobrze, że nikt tak głęboko w forum się nie wkopuje :)
No ale chaka przeciez nie jest oszustem - tylko miesza sprzet prawdziwy z prawidziwym inaczej i kazdy moze sie zapytac czy to jest smiersz. Tak jak kazdy ma prawo zapytac czy przebieg igla paska TDIka jest prawdziwy (a jest - bo prawdziwy oznacza, w przeciwienstwie do iluzorcznego, taki jaki widzisz :) )
Czego marudzicie - on to po prostu tylko otagował, żeby klientom było łatwiej znaleźć, a jak ktoś chce się dopytać czy to oryginały, to przecież może sobie w każdej chwili zadzwonić do sprzedawcy, jest podany numer telefonu. Więc nikt nikogo nie oszukuje ani nie próbuje wprowadzać w błąd.
Autor cytatu: waterKupilem kilka gratow od chaka...
Ale jak kupilem maschalat oraz koszulki spec...od razu oddalem je w prezencie..sajgoniki po seczuansku!
Oj, to nie zadzwoniłeś dopytać? Jak mogłeś oddać? Powinieneś być zadowolony - przeciez to dla speców było.No i z Rosji...
Autor cytatu: xxxFENCExxx[quote]Autor cytatu: waterKupilem kilka gratow od chaka...
Oj, to nie zadzwoniłeś dopytać? Jak mogłeś oddać? Powinieneś być zadowolony - przeciez to dla speców było.No i z Rosji...[/quote]
Chciales byc smieszny?
Znowu siebie osmieszyles
Juz ci napisano ...nie zaczepiaj! Stań z boku - nie prowokuj!
Nie masz nic do powiedzenia konkretnego,poniewaz nie kupujesz,nie masz,nie widziales czy nawet nie slyszales opinii od kogos kto mial,to po co trolujesz i bzdety piszesz?
Jestes zalosny w tych wstawkach,gdzie nic sensownego nie ma tylko chec prowokowania drugiego usera do ostrych odpowiedzi
W moim kierunku nie pisz takich komentarzy poniewaz bede je lekcewazyl dopóki beda tak dziecinne i bzdurne jak twój powyższy Fence
Już Ci raz napisalem, że skoro uwazasz, że ja nie mogę oceniać czegoś czego np. nie kupiłem to bądż kosekwentny i nie oceniaj mnie.
Jak możesz skoro mnie nie używasz , nie kupiłeś , nie znasz, nie widziałeś.
Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę z tego, ze to Ty prowokujesz używając ciągle określeń "żałosne, dziecinne". Kierujesz pod moim adresem epitety - to jest najniższych lotów zagrywka.
Ja natomiast zwracam uwagę na Twoje niekonsekwentne zachowanie. I kto tu jest dziecinny i żałosny?
Stosuj się do swoich zasad.
a i jeszcze jedno - nie wiem, czy zauważyłeś - ale nie tylko ja sobie robię polewkę z dziwnych zachowań. Jest z czego.