Poprzedni na ebay za ponad 2k PLN w przeliczeniu "poszedł"
Na allegro też już są.
Nie ma pewności, że to radzieckie oryginały - ponoć Czesi robili, a teraz również Chińczycy.
Radziecki miał charakterystyczny spust, którego tu nie widzę, generalnie zalecam ostrożność.
Nikt na wschodzie nie produkuje już Wydr? Kiedyś jej wątek się już przewinął w mojej byłej grupie, ceny zabójcze...
Co do noża balistycznego - bardzo prawdopodobne że jest nielegalny (chyba przez prawa UE)
Zawsze możesz sobie sprawić nóż rtęciowy :)
Autor cytatu: HusarNikt na wschodzie nie produkuje już Wydr? Kiedyś jej wątek się już przewinął w mojej byłej grupie, ceny zabójcze...
Dynaforce teoretycznie ma jeszcze w ofercie te Wydry 3M. Ale wiadomo, Wydra Wydrze nierówna.Ta 3M ma niewiele wspólnego z tymi pierwszymi Wydrami. Też jacyś amatorzy robią u ruskich kopie Wydr w oliwce. Z osobistego doświadczenia muszę powiedzieć że dosyć dziwaczne kopie.
Choć widziałem to zdjęcie wiele razy, dopiero teraz zauważyłem coś co zaczęło mnie intrygować. http://img-fotki.yandex.ru/get/4005/soustov.65/0_36669_93ae73df_XL.jpg
Jaką balistykę nosi gość po prawej stronie? Jedyne co znam, a wygląda podobnie to doczepiany panel do 6b33 ale nie wiem czy to jest to czy cos innego.
Wygląda jak 6b13 zakładając, że gość ma przód kołnierza i miękka część dolną schowaną pod spód. No i trochę chyba za mały rozmiar tej kamizelki złapał :)
Korund VM-K ? Z tego co pamiętam to właśnie FSB i MWD w tym popyla. Dość podobna do 6B23, początkowo obie myliłem zwłaszcza, że była klepana również we florze.
Autor cytatu: sliver64Korund VM-K ? Z tego co pamiętam to właśnie FSB i MWD w tym popyla. Dość podobna do 6B23, początkowo obie myliłem zwłaszcza, że była klepana również we florze.
Autor cytatu: BerdozonWłaśnie też myślałem że to Korund VM-K ale nie widze charakterystycznej klapki od kieszeni na plecach. Z kolei nigdy też nie widziałem FSB z 6B23.