Vanilla 1.1.10 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Autor cytatu: jakubsJak dochowają tej jakości przy WSSie to będzie to spełnienie mokrych snów rusofilów.
Autor cytatu: jakubsNPO odpowiada na chęć posiadania VSS/VAL/ SR-3 i póki co nie ma "firmowej" konkurencji więc ceny są jakie są. A ludzie i tak kupują. I tak się to kręci.
Autor cytatu: jakubsNo ale w Polsce wszyscy chcieliby WALa z niezawodnością nowej cymy, wyglądem RK z serii SW, i ceną cymki 28. Przykro mi Panowie, tak sie nie da.
Autor cytatu: jakubsW sumie to cieszy mnie ten boom na rodzine 9x39 bo narobi sie wtedy części zamiennych, i jeśli repliki będą sie trzymać jednego standardu, to będzie w czym wybierać. Wtedy złożenie swojego Wintka nie będzie już ani tak praco, ani czasochłonne.
Autor cytatu: cypWiem, ze tak sie nie da, bo albo tanio, albo dobrze. Ale biorac pod uwage, ze za 3 czy nawet 4k mam kalacha na wypasie zarowno wewnetrznie jak i zewnetrznie (a moze nawet zdekowanego ostrzaka przerobionego), to jednak wtedy wydaje sie duzo.
Autor cytatu: jakubsNie. Mam na Facebooku to samo zdjęcie i tam jest napisane, na fanpage Gunfire, przez Gunfire, że są to ACMy.
Cyt. toczka w toczkę: "Repliki ACM i powinny być u nas na przełomie lata i jesieni. Jako ciekawostkę dodamy, że wcześniej będziemy mieli na testach repliki VSS i VAL od LCT w wersji full steel!"
Osobiście myślę że ACM i KA to nie będzie to samo. King Arms jest już na tyle znaną marką że ciężko go wrzucić do wora ryżowego pod nazwą ACM, gdzie lądują lepsze lub gorsze no name. Nawet Cyma, Boyi, czy PJ to są właśnie Cm., RK, czy PJ ileś a nie ACM, tym bardziej KA by raczej na to nie pozwolił.
Autor cytatu: kazikNa zdjeciu wyglada fajnie, ale na pewno to zdjecie produktu a nie oryginalnego WSS? Komora zamkowa jest zaskakujaca niska. I faktura materialow zaskakujaco ladna.