Spoko ;) Ja robiłem inaczej niż jest na RA, do budowy wykorzystałem zakrętki aluminiowe, drewniany kołek 30mm i szary papier. Na kołku wycinałem gwint pilnikiem, szpachlowałem, malowałem i oklejałem.
Do mojej czerepaszki pasują znakomicie. Ktoś kto nie jest w temacie z pewnością stwierdzi iż to oryginał (nawet sam tak pomyślałem ale wydały mi się za krótkie i grube) :)
Wojnek dobra robota z NSP ! Sam może sklecę coś w wolnym czasie. Możesz pokazać jak zamontowałeś te druty? wchodzą na wcisk? Przyznam szczerze że sam w temacie jestem świeży.
drogo? myślę że za legalne/sprawne race powiedzmy że łudząco podobne do "ostrych" to 20 zł tanio, porównując do prawdziwej racy której cena bazarowa osiąga ok 70-80zł za sztukę
Witam! Chciałbym przedstawić Wam moje zmagania z kopią/atrapą NSP ogniowego. Wymiary posiada oryginału,barwa jest zdeko słaba ,ale to da się naprawić pryskając lakierem błyszczącym. Zatyczka z zawleczką też ma według mnie wiele do życzenia, to też postaram się zreperować. Poza tym muszę dopracować mocowanie drucików( tych bocznych, nie pamiętam jak to fachowo się nazwało :D).
Autor cytatu: IgurKiedyś zrobiłem działający prototyp kopii NSP, paliła się jakoś ponad minutę na ładny czerwony kolor. mogę wrzucić fotke dla zainteresowanych.