no Kamil jeszcze nie zapłacił ;-P Kamil wpłata wpłata ....
Spokojnie, zaraz pogonię tego buca ;-)
Przelałem pieniądze we wtorek, jeszcze nie doszły czy jak....
Nie jestem u siebie i tylko przelotem, dlatego teraz nie sprawdzę, ale wieczorem zajrzę do banku. Wyślij mi swoje dane na maila. Jeżeli dobrze przelałeś kasę, to musi dojść. Przelewy z poczty dochodziły do mnie czasami po 4 dniach...
Okazało się, że wyjdzie drożej niż przewidywałem, bo w kantorze (taniej niż w banku), liczą sobie po kursie 2,5. Ale nic to, najwyżej każdy odda mi po 2 zł w Modlinie i eto wsio.
Autor cytatu: Kamil
Okazało się, że wyjdzie drożej niż przewidywałem, bo w kantorze (taniej niż w banku), liczą sobie po kursie 2,5. Ale nic to, najwyżej każdy odda mi po 2 zł w Modlinie i eto wsio.
Jeśli dowalą cło - to rozliczymy się nawet szybciej :)
jak to mówili starożytni górale - brak wieści to dobre wieści :), ale miałem zadać to samo pytanie :D (bosko by było gdyby czikomy dojechały jutro :D a bym się kulał ze śmiechu)
Mr. Eddie mówi że paczka idzie około 2 tygodnie + czas jaki spędzi w urzedzie celnym, więc można się jej spodziewać lada dzień :)
Może Potfur trafi w sam raz jutro :P
Żeby nie robić zamieszania, zmieniam całego posta.
Dostałem paczkę w sobotę. Okazało się że jest 8 a nie 9 czikomów. Po paru dniach przyciskania gościa, dzisiaj napisał że dośle nam jednego brakującego czikoma.
Proszę pamiętać, że przy losowaniu, Ząbka i mnie należy traktować jako jedno.
Można tak:
proponuję rzut kostką, kręcony kamerą z telefonu i wrzucony na youtuba :D
albo:
w marynaża, każdy podaje cyfrę od 1 do 9 i patrzymy na kogo padnie :D
albo:
biegniemy do warszawy, ten kto dobiegnie ostatni - czeka na kamizelkę D