• Kategorie

• Konkurs

• rusmil.net Konkurs fotograficzny rusmil.net - termin nadsyłania: 02.10.2011
  • Współpracujemy

• Frontowiec.com
  1. # 31
    No np. ja jestem z Torunia ale to nie u mnie Robaki licytuje mundury.U nas była duża jednostka wojsk Radzieckich.Jak ktoś jest z Wrzosów to może się handlował z ruskimi.
  2. # 32
    Szkoda - myslałem że się dogadamy:) Swoją drogą niektóre kamuflaże ma fajne, wystawia nie w komplecie, a spodnie i bluzy wygrywają rózne osoby i potem nie ma co z tym zrobić :(
  3. # 33
    Jakiś nieznany mi koleś wrzucił na swoją aukcję allegro moje zdjęcie z jednej z sesji Razwiedki:
    http://allegro.pl/cccp-zssr-afganistan-mundury-wojsk-gruby-i-polowy-i2813550647.html Archiwum: obejrzyj aukcję

Oczywiście interweniowałem, ty bardziej odcinając się od poziomu aukcji...
  4. # 34
    Też zgłosiłem naruszenie zasad, zobaczymy co będzie.
  5. # 35
    Nic. Allegro ma w nosie takie rzeczy jak czyjeś prawa do zdjęć czy opisów..... Byle im prowizję zapłacić.
    Robaki, jak chcesz możemy go zmęczyć - ja zalicytuję 5000, a Ty przebij na 5100, a potem go olejemy :))) Oczywiście jak nie boisz się negatywa :))))
  6. # 36
    Nie ma już zdjęcia, musiałem kliknąć w "archiwum" inaczej bym nie przyuważył.
  7. # 37
    Hmm, zdjęcie Karola wciąż wisi na aukcji.
  8. # 38
    Zwracam honor - bardzo uprzejmie i miło odpowiedział na meila i usunął zdjęcie.
    Nie mam żadnych zastrzeżeń więc nie jeźdzcie już po gościu.
  9. # 39
    Możecie powiedzieć mi czy ktoś aktualnie ma na sprzedaż partizany SSO? Potrzebuje dużego rozmiaru, coś około 62/6
  10. # 40
    Mam problem z Paypalem jest mi ktoś w stanie pomóc?
    Zaraz po zakupie płace na konto w Polsce, wg przelicznika Paypala.
    •  
      Seth
    • 2013-05-22
    # 41
    yakarov odezwij się na maila
  11. # 42
    Seth wielkie dzięki.

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0