Zgodnie z zapowiedzią choć z dużym poślizgiem ruszamy.
Zapraszamy wszystkich do śledzenia na bieżąco wszystkich nowości.
Mamy nadzieję że wszystko działa jak należy. Jeśli coś będzie nie tak prosimy o wyrozumiałość i uwagi :)
Czy błędna to tylko może wiedzieć pracownik/właściciel sklepu. W końcu tam jest miejsce na kupon promocyjny, może jest jakiś na otwarcie zakodowany. Nigdy nic nie wiadomo. Może to on zmienia cenę?
Pewnie te byki sa poprostu dlatego ,ze sklep i stronka sa raptem kilkadziesiat godzin...
Ale faktycznie tak jest
Wazne jednak jest to ,ze w koncu sie cos dzieje pozytywnego
Jak sie dolaczy jeszcze RZ to juz wogole bedzie "wybor jak sie patrzy"
Dzięki Чебурашка za cenne uwagi i pomoc -sklep działa niecałe 24 h i błędy są i jeszcze jakiś czas będą. Już w pierwszym poście prosiłem o uwagi gdy szanowne grono coś zauważy :). Jeszcze raz z góry dziękuję.
Już pracujemy nad tym :)
Zachar- Jeszcze nie ma do ZSZ-1 i ZSZ 1-2 . Te które są na stronie są do ZSZ VV tylko i przy okazji pasują ma MICH 2000 :)
Powinienem mieć na dniach te dla ciebie
el Dario - grubszy brezent jest tylko na zimowych wersjach D ale tych na nasz rynek na razie nie proponujemy. Grube i zbyt ciepłe a przy naszych zimach....Mamy też w ofercie zimowe mundury zintegrowane z polarem membranowym -40 ale kto to kupi ????
O widzę że ZSz już są. A VSO ma w planach repliki K6-3/ RYŚa-T lub Ałtyna? Byłbym wielce zainteresowany. Pomimo faktu iż jestem ortodoksyjnym zwolennikiem SSO, SPŁAWu i innych Rosyjskich Wesołych Kółek Krawieckich, ale jeden ''szlem'' nie sprawi mi różnicy :)