Hehe fumfel super camo Africa desert.Biorę.;).A nie musicie się niepokoić.Reko WP nie będzie Kaziku.Smiersz a,la WP to tylko moja fantazja.Wykonany w jednym jedynym egzemplarzu.Taki okaz kolekcjonerski.
Co się tyczy nowych produktów to weszły plecaki RD2014 i Skorpiony.
SOWA -Zamierzam jeśli napiszesz :)
Jutro fotki.
spozik -raczej nie.Bez sensu jest tworzyć kamuflaże które i tak po wypełnieniu są praktycznie zupełnie niewidoczne.
Tu przykład jak działają wypełnienia ghilli Vitiaz trawa lato w lesie. Zdjęcia z testów płaskich i przestrzennych bez obróbki
Za tydzień kolejna informacja, że zdjęcia pojawią się za parę dni i tak dalej. Efekt domina, albo efekt dextera ;) Dex, nie kłopocz się, od początku nikt nie wierzył w te fotki, więc Twoje ciągłe kłamstwa nic nie zmienią w tym temacie. Na te zdjęcia już nikt na poważnie nie czeka.
Dexter - kilogramy nadmiarowe można zrzucić, piętno krętacza jest bardziej uciążliwe. Oczywiście mówię o osobach które mają elementarne poczucie przyzwoitości.
Wiciu- Na twoją wiarę czy nie wiarę wpływu nie mam. Relacja fotograficzna i filmowa będzie jak ją otrzymam. Mam obiecane na dniach, ale kiedy dotrze nie wiem.
Pozdrawiam
Order Uśmiechu dla Dextera i całego zarządu VSO oraz wszystkich spółek matek, ciotek, córek, wnuczek oraz kuzynek :D Nikt tak nie rozmiesza użytkowników forum :D
Dexter, czy w Kazachstanie czy innej Nowej Papule, w której kupili szpej robiony w Polsce, mają coś takiego jak internet? Czy na prawdę wysłali Ci te zdjęcia pocztą albo posłańcem na koniu?
Maza - po pierwsze szpej robiony jest nie w Polsce a na Białorusi - To po pierwsze.
Po drugie doskonale wszyscy znacie podejście wschodu do tematu. Jak zrobimy i wyślemy to będzie.Naprawdę mam na to praktycznie zerowy wpływ :)
W związku z tym iż bojowa wersja Falangi Skorpiona SVD i PKM jest dla potrzeb Airsoftu rozbudowana ponad miarę i w związku z tym dość droga od przyszłego tygodnia rusza sprzedaż Systemu KUGUAR w częściach. Będzie możliwość nabycia dowolnej indywidualnej konfiguracji każdego zestawu.
Arturro1 można.Na stronie sklepu pewnie jest a jak nie zaraz dodam. W związku z dostawami Ghilli dla armii Kazachstanu mamy troszkę urwania głowy i lekki bałagan.
Przepraszam :)