Mi się podoba prezentacja spodni w najeczkach czy innych adidasach. Najspecnazowsze specnazy lubią to :) Ta nazwa też mnie ciekawi takie połączenie Aligatora z Aliexpress lub Allegro. Nie żebym robił czarny pr... A tak z innej beczki. Kiedy się dexterze pojawią te akcesoria do AK, Wał itd. Już kilkanaście miesięcy temu miały być i coś ucichło
Wiktor Arturowicz - góry już praktycznie gotowe - Combatshirty z polskiego termacoolu we wszystkich kamuflażach ss lato, medusa,surplus,cyfra flora,MC oraz dodatkowo oliv, coyot -pierwsza wizualizacja poniżej.Kto ma chęć pomacać zapraszamy do sklepu WARSZAWA ul.TURECKA 2 lokal A - ,,BUNKIER ASG,,
qsher - spytaj, spytaj koniecznie. Lookas - a co 511 na UTP Helikona - chyba niezbyt dokładnie pooglądałeś Alligatory -ponad 12 różnic w kroju pomiędzy tymi spodniami.No ale jak widzę wpisujecie się panowie bardzo pięknie w typowe polactwocebulactwo- Może donosik ,może poinformować,może podkablować...........gratulacje.
Chudy - sugestie co do pochodzenia produktu są ciekawe ale zupełnie nie na miejscu gdyż wszyscy dokładnie wiedzą kto jest producentem -VSO-OOO,, МакСфРант,,. Co do keymodów i innych akcesoriów do AK to leżą w sklepie od ponad roku. Wystarczy przyjechać obejrzeć i dopasować do swoich potrzeb. Droga zabawa więc tylko na zamówienia.
"Dear Qsher,
It is obviously a fake. The pattern and shades are different, it doesn't have SRVV labels. Moreover, we don't produce srvv fabric out of 50% cotton x 50% polyester material, we use only 50% cotton x 50% nylon material. You can find more info about SURPAT camo here - http://srvv.store/surpat/
We can recommend you to purchase goods through our official website - http://srvv.store/. Also, we have an official dealer in Czech Republic."
Qsher - moje gratulacje :) Jak widzę trudności z czytaniem ze zrozumieniem masz bo wszędzie w naszych materiałach jest informacja że kamuflaż ten nie jest SURPATEM firmy SRVV . No ale jak chcesz się ośmieszać takimi donosikami to życzę udanej zabawy.
,,Podroby,, to ty może sprzedajesz kolego na targu. Jeśli nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem i kamuflaż SURPLUS odczytujesz jako SURPAT to już twój problem. I gdzie ty w spodniach Alligator w SURPLUSIE widzisz cokolwiek z produktów SRVV. Pokaż jakiekolwiek podobieństwo do czegokolwiek z ich produktów. Ja pozwolę sobie na tym zakończyć te jałowe wywody.
"Jak widzę trudności z czytaniem ze zrozumieniem masz bo wszędzie w naszych materiałach jest informacja że kamuflaż ten nie jest SURPATEM firmy SRVV" - gdzie to jest?
A co do targu, mysle ze to byloby idealne miejsce na sprzedaz surplusa. Wedkarze beda zachwyceni, jestem przekonany,
Qsher daj spokój, szkoda nerwów. Te dyskusje od lat na temat VSO to jak walka z wiatrakami, bo wszystkie uwagi są wystawiane do wiatru. Tak wogóle to Bars też ma podróbę lub coś podobnego do Surpata i zwą to FSB Pixel :v
Qsher - tu masz printscreen z naszej strony - chyba tam nie ma napisane SURPAT CAMO tylko SURPLUS dodatkowo masz producenta OOO,,МакСфРант,, VSO a nie SRVV - więc chyba jednak kiepsko z tym czytaniem :(. Mam nadzieję że teraz widzisz. I dziwi mnie że ktoś patrząc na nasze produkty oraz stronę cały czas chrzani takie banialuki i stara się używać retoryki raczej pasującej do jakichś sporów politycznych niż do rzetelnej oceny produktu.
Chudy - a o jakich uwagach mówisz? Czyżbyśmy nie udzielili odpowiedzi na jakieś twoje pytanie?
Facet, kopiujac wzor kamuflazu od SRVV i nazywajac go inaczej, nie wymysliles nowego produktu. Zmieniajac material na inny od SRVV, nie wymysliles nowego produktu.
W zalaczniku, dla betonu przesylam obrazek. Ten powyzej to nie podroba range'a, to oryginalny produkt. We wszystkich materialach tak pisza.
Robiąc cokolwiek innego niż RSVV nigdy nie robisz nowego produktu SRVV wymyśliła wszystko. Nawet koło.Pojazd bardzo jest podobny -ma 4 koła kierownicę i silnik -Fakt to podróba :). W ramach twojej akcji donosików napisz do Coca Coli że Zbyszko podrabia ich produkt - Butelka, kolorystyka płynu, kolor etykiety prawie identyczny- wykryjesz aferę roku. Śmiało. Przemilczę dalej te brednie gościu bo tylko na to zasługują .
"Donosiki" znowu :) Co Cie tak boli skoro masz oryginalny produkt, ze swoim 100% wzorem kamuflazu? :)
Zamiast wyslac zdjecie deski kreslarskiej gdzie projektanci vso z wydziału "targ" rysuja i opracowuja nowe wzory "na lasy srodkowej Europy" (płacze:)) to wysylasz zdjecie podroby Coca Coli :) Przemilcz, bedzie to wizerunkowo lepsze, uwierz mi.
Ubisoft w akcie zemsty na zlecenie SRVV skopiowało Dextera *.* Piszę tutaj, bo nie chce mi się maila do VSO pisać.
(BTW, nie wiem czy tutaj czy gdzie indziej to było, ale ten temat był już poruszony, nawet to, że sam Surpat jest kopią bodajże kolorów CCE i wzoru chyba z cadpata)