Towarzyszu Piotrze :) Nie wiem w 100 % co bedzie ale w planach ZSZ1-2M z przyłbicą i Autyn.
W takiej kolejności.Na fotce ZSZ 1-2 M którego kopia jest w planach.Na dzisiaj bez słuchawki i mikro.
To teraz pytanie z innej beczki - jest możliwość zamówienia zestawu mundurowego ACU/SFU w camo innym niż na stronie? Chętnie bym łyknął takiego ale przykładowo w żółtej brzozie lub ss lato.
Autor cytatu: dexterTowarzyszu Piotrze :) Nie wiem w 100 % co bedzie ale w planach ZSZ1-2M z przyłbicą i Autyn.
W takiej kolejności.Na fotce ZSZ 1-2 M którego kopia jest w planach.Na dzisiaj bez słuchawki i mikro.
To jest zdjęcie kopii czy zdjęcie oryginału, którego zostanie wykonana kopia?
Autor cytatu: sliver64To teraz pytanie z innej beczki - jest możliwość zamówienia zestawu mundurowego ACU/SFU w camo innym niż na stronie? Chętnie bym łyknął takiego ale przykładowo w żółtej brzozie lub ss lato.
Na zestaw mundurowy ACU/SFU w ss lato miałbyś trochę chętnych ;) Sam kupiłbym taki twór.
Ok może być w ss lieto. Ale mam propozycję -lista zamówień z rozmiarami -wtedy będzie konkretnie.
Jednocześnie uprzedzam iż tkanina w SS LIETO jest na dzisiaj tylko cienka taka jak na Anoraku (160 gram).
Nie wiem jak to mozliwe,ale zakupiona przezemnie gorka dla kogos innego od Kazika,ta czarna,nie dosc ze jest zajebiaszcza niczym kominiak dla AT ;), to jeszcze rozmiarowo jest git na mnie ,;)
Kazik,albo zes sie rozpasl,zeby " szał był";), albo ja tak zmizernialem;))
Dodam jeszcze tylko ze jest to rozmiar mniejsze niz zawsze u ciebie Dex zamawialem
Ale napewno nie jest to rozmiar ,ktory opisal Kazik,w taki ,gdyby byl od SSO np,
wcisnalbym jedynie szyje w bluze lub noge w portki,innej opcji nie przewiduje