Autor cytatu: sliver64Wiadomo coś na temat taktycznych szmatek na garnki? Czarny bądź zielony, na altyna lub ryśka-t. Gdyby były z velcro na super-lanserskie morale patch to miód malina!
Autor cytatu: dexterSliver64 - powinna pierwsza partia być w tej dostawie która dotrze około 16.08
Optyka nie wcześniej niż w połowie września
A na Zsz-1-2m i pochodne też coś będzie? Bo ja od lutego czekam :))
Musley- Mabuta AKAT Zielony. Jest to kontynuacja linii ATAK przeznaczonej na tereny górskie. http://vitiazspec.com/p/1548/366/gorka-3-atak-mundury-gorskie-mundury-i-maskalaty.html
Jak zapewne zauważyłeś nie jest to produkt VSO a Mogotexu- Tkanina 60% poliester 40% bawełna. Tkanina czesana z lekkim efektem meszku na powierzchni. Gramatura 190-200 gram.Jako mundur typowo letni moim zdaniem lekko przy ciepły.Ale to już kwestia indywidualna. Bluza ma odpinany kaptur.
Zastanawia mnie te 60% poliestru - czy jest to coś zbliżonego do np. helikonowskiego NYCO, czy ma grubość Splavowskiej Gorki (niestety nie mam porównania z produktami VSO ani Mogotexu)? Kamuflaż i krój bardzo mi się podobają - szczególnie ten kaptur :).
Hooligan - będą na dniach. Są w drodze.Powinny dotrzeć do 15.12.14
GrabekJunior - plecaki z Cordury z Oxfordem na poliuretanie. Co do pozostałych danych to czekam na kartę produktu. Jak dostanę to natychmiast podam.
Sołtys- fotoreportaże z Białorusi to kiepski kierunek.Wszystko wylądowało w Kazachstanie :). Proponuję raczej tamtejsze serwery :).
Jeszcze jedna informacja. Gorki w Meduzie Jesień też już są :)
Autor cytatu: dexterSołtys- fotoreportaże z Białorusi to kiepski kierunek.Wszystko wylądowało w Kazachstanie :). Proponuję raczej tamtejsze serwery :).
Powtórzę pytanie sprzed ho ho ho czasu na które jeszcze nie uzyskałem odpowiedzi- skąd macie materiał na te kurtki i czy będziecie coś więcej z niego robić :D Bo jest dziwnie podobny do starego dobrego KKO za któro to większość rekonstruktorów MWD z 90tych i "poważnych kolekcjonerów" pochlastałoby :D
Drzewo - na dzisiaj tylko Anoraki z 190 gramowej tkaniny . Nie ma 210 :( . No chyba że zrobimy jakąś serię Partizana ze 190. Ale w planach na dzisiaj tego nie ma. Zobaczymy.
Co do tkaniny to jest coś podobnego ale inny rozkład plam :)
to co może być na dzisiaj w załączeniu
Hooligan- granaty już są. Trzeba je tylko wprowadzić na stan sklepu.No i oczywiście załatwić sprawę dostaw do was. Jednak to towar pod ADR wiec poczta raczej w grę nie wchodzi. Po świętach podpisujemy umowę z FedExem. To prezent dla ciebie na Święta.:)
Dostępne już Smiersze PKM.
Dostępne kamizelki Jaggier 1 w kamuflażach Pogranicznik i flora cyfrowa