Na prośbę kolegów szczegółowe zdjęcia tyłu kamizelki i ładownic do AK. Wszystkie elementy systemu będą dostępne też oddzielnie.
Cała kamizelka z wyposażeniem do obejrzenia w showroomie CYTADELI ASG.
01.03 powinny pojawić się Scorpion i Legion. Kompletacja na RPS Kuguara dla snajpera i PKM
Dexterze, czy odpowiesz na pytanie Sołtysa? Kiedy doczekamy się tych zdjęć?
Widziałem, że bardzo ochoczo komentowałeś dziś na pewnej facebookowej grupie na temat kazachstańskiego specnazu, być może znajdziesz czas, by w końcu, po ponad 2 miesiącach odpowiedzieć na proste pytanie?
Delin0m - nie komentowałem tylko prostowałem niektóre wypowiedzi. Przeczytaj dokładnie. :)
Co do fotek to będą na dniach może już w poniedziałek. Ja ich zrobić nie mogę więc muszę czekać aż przyślą.
Proszę o jeszcze troszkę cierpliwości.
Witam.
Troszkę nas nie było ze względu na targi IWA -2015.
Tą drogą chciałbym podziękować wszystkim znajomym którzy nas odwiedzili. Impreza bardzo udana.
Poniżej kilka fotek z imprezy.
Co do nowości - w tym tygodniu dalsza część systemu KUGUAR- SCORPION SVD i SKORPION PKM, Pełny system Ghillie ,,VITIAZ,,
KML-2D. Fotki KML-2D w sslieto i kaptur od Vitiazi na fotach.
Bardzo dobra wiadomość dla posiadaczy PG-25 i 30 -gotowe gilzy do TAG dla tych granatników.
W sprawie zdjęć z Kazachstanu. Dostałem informację że są w przygotowaniu :). Dotrą to opublikuję :)
Sołtys dojadą dojadą-jeszcze trochę.
Co do nowości to macie już KM-L2 w ss lieto i podliesku.
Dla kolegów snajperów zwolenników,, robótek ręcznych,, przygotowaliśmy sniper-hood do indywidualnego napełnienia
Sniper hood już w sklepie. Jutro będą z tentem i stup-butami.
Poza typowym sprzętem do ASG dochodzi kontraktowe ghillie specnazu na focie- ale pioruńsko drogie.
Dla niecierpliwiących się w sprawie fotek z Kazachstanu informacja- Grupa Wilków jest w tej chwili na poligonie w Falangach i Skorpionach. Do końca miesiąca powinniśmy otrzymać pełną relację fotograficzną jak i filmową z ćwiczeń bojowych.