Worek/kieszeń to nie jest to samo co okrażenie (kocioł) może zacznijmy od tego, żeby nie było nieporozumień.
Wiadomo,że się wycofali i sukces to żadne bo oddali pozycje - ale ja się pytam gdie jest 8-10.000 okrążonych i nie mogacych się wyrwać To bzdura. Prosta droga- teren płaski jak stol - to nawet jakby strzeleli na oślep zawsze się kogoś trafi.
Dwa nigdzie nie mówiłem o tych tysiącach bo to pieśń rodem z wiadomości o Sashy Grey lub Dziewulskim, z resztą, drę łacha z tego gdziekolwiek piszę o UKR i sytuacji tam. A jak szukasz tych 8-10 tysi to juz Ci mówię, wszyscy uciekli z kotła ... przecież sztab ATO mówił ze wyszło z niego 90 czy więcej % XD
Taka ciekawostka doliczono się już 80 pojazdów pancernych na terenie kotła, a licznik się jeszcze nie przestał kręcić.
Filmów z trupami włącznie z UKR oficerem prasowym nawet mi się kopiować nie chce.
A tu jak jeden prawie wszyscy 112tki (nie licząc jednej nerpy i smiersza) Jeszcze z ciekawostek nowoczesny celownik nokto na AK-74, PSO-1 na AK i tłumik SRWW na samej górze. No i gwóźdź programu... KSOR!
Heh UKRY mięli PKP na stanie ... nie "sondze" a tak BTW to ten typ za gościem z PKP co ma za celownik?
Wcześniej też się chyba pojawia.
Co do słowiańskiego wojownika podobno nieźle zakręcony i odjechany typ.
Bardzo religijny i to autorską mieszanką pogaństwa i chrześcijaństwa podobno zwierzaki do niego lgną ;)
@mg i reszta ludzików - może odpuśćcie sobie wstawianie tu linków do i materiałów jak ten ostatni filmik?
Przecież to nie niesie za sobą żadnej wartości, a jest jedynie tanią sensacją ... jeszcze mi się jacyś pieniacze zlecą.
Niech to będzie znowu merytoryczne co?
Taka moja mała prośba.
@Potfur dla mnie osobiście pokazuje ten filmik jak "przyjezdni" traktują rodowitych.
Wot co. Idąc tym tropem, mam ograniczyć się we wstawianiu wszelkich filmików z zawartością drastyczną?