To na pewno Flecatarn-D przed chwilą w tv był pokazany film z tego incydentu z innej perspektywy w lepszej jakości i wyraźnie było tam widać że to Flec, generalnie sam byłem zdziwiony :)
Autor cytatu: TaganTo na pewno Flecatarn-D przed chwilą w tv był pokazany film z tego incydentu z innej perspektywy w lepszej jakości i wyraźnie było tam widać że to Flec, generalnie sam byłem zdziwiony :)
Gdyby nie ta akcja ze strzelaniem na lotnisku, to za jakiś czas Putin mógłby powiedzieć "ha, daliście się nabrać - to byli stajkboliści na milsimie". A tak, to teraz nie daj Boże gdzies się pojawić na strzelance w cyfrowej florze - zaraz będzie panika, że inwazja z Rosji. Inna sprawa, że tematy "jak się obszyć?" pewnie znikną :-)
Czyli co? Koniec swiata, pierwsze 100% zdjęcie speca z GRU?
Nie wiem co tam pisze pod fotkami, bo na telefonie mi translator nie chodzi, a moja znajomość cyrylicy kończy sie na samym czytaniu bez zrozumienia :p
Czy umieszczanie takich sweet foci bedac typem z GRU jest akceptowane przez wywiad?
No piszę poważnie. Niestety nie mogę znaleźć artykułów na ten temat, sprawa była dosyć stara - miała miejsce parę dobrych lat temu.
Ogólnie chodzi o to, że wiele osób na (mniej lub bardziej) poważnych stanowiskach nie przywiązuje uwagi do tego co umieszcza w sieci. Przez co albo łatwo jest zweryfikować, gdzie pracują - co jest dosyć kłopotliwe w przypadkach np. członków wywiadu.