Heh do teraz nawet nie wiedziałem, że takie coś jest. Niezła beka, jeden wpis (nawet nie obraźliwy) i wziął się obraził na cały kraj :) Z resztą patrząc na ceny, to celuje chyba w obywateli kraju na U.
Powiem szczerze że przed tym tematem nie miałem pojęcia o Ost Front a ,,asortyment' ' mają niezły, co do kolegi z Rosji wydaje mi się że trochę przesadnie zareagował.
Ja dalej nie rozumiem - ja widzę tylko podlinkowany obrazek inspirowany książką Huxley'a, ale nie mam pojęcia o co chodzi (nawet nikt z tego grona, go nie skomentował ani nie polubił).
Bardzo Pana Osta prosze,zeby mnie nie wciagal do Bana Polski,bo tutaj oni wszyscy sa za Ukraina,a ja tylko za Rasija...
I niech mi pan jakis fajny kower na garnek sprzeda,bo nie nalezy jak dawniej NKWd ,rozstrzeliwac calej czeredy niewinnych,za jeden okrzyk " fridooom"!
No ciekaw jestem czy Ost miał choć jedną sztukę naszych produktów aby się wypowiadać. Ale cóż mamy wolność.Chyba w ramach rekompensaty muszę zablokować wszystkich ruskich.Hehehe
Ograniczanie sobie kręgu klientów nieuczciwą konkurencją?
"2. Czynami nieuczciwej konkurencji są w szczególności: wprowadzające w błąd oznaczenie przedsiębiorstwa, fałszywe lub oszukańcze oznaczenie pochodzenia geograficznego towarów albo usług, wprowadzające w błąd oznaczenie towarów lub usług, naruszenie tajemnicy przedsiębiorstwa, nakłanianie do rozwiązania lub niewykonania umowy, naśladownictwo produktów, pomawianie lub nieuczciwe zachwalanie, utrudnianie dostępu do rynku, przekupstwo osoby pełniącej funkcję publiczną, a także nieuczciwa lub zakazana reklama, organizowanie systemu sprzedaży lawinowej oraz prowadzenie lub organizowanie działalności w systemie konsorcyjnym."
Jesteś w błędzie kolego.
To po prostu pierwsze co się otwiera jak się w googla wpisze to hasło, a po drugie tekst ustawy. Więc pewnie wszyscy cytuja to samo bo co możn innego?