Kolas rezerwuje miejsca i nas zaprasza. Impreza mila ze sporym watkiem reko. Polecam. Bede jechal UAZem. Wpisujcie sie kto chetny. Gwarantuja spanie, namioty i pewno wyzerke. Lans gratis.
Kurcze, ja tez wybrałbym sie. Cos mnie kreci ten Kraków mimo iz daleko..tyle ze u mnie nawiekszy problem to wyżebranie wolnego z pracy...Ale chetnie bym pojechał.
Prosze o wpisywanie osob ktore pojada ORAZ wyslanie maila jak ostatnio (imie, nazwisko, mail, tel) na willard <at> poczta .fm
Robie liste uczestnikow. termin zamykam za 48h.
Tak, tak...koleżanki to fajna sprawa..i na pewno maja jeszcze inne koleżanki...hehe A tak serio to dwie z nich zajmują sie tak półprofesjonalnie fotografowaniem, dysponuja lepszym sprzetem niz nasze idiotenkamera i pewnie maja lepsze oko...Jesli wystawialibysmy sie tam podobnie jak w Modlinie (ja nie wiem czy bede ale zaczynam molestowac swoje kierownictwo w pracy a jako argument mam...wprowadzenie elementu rekonstrukcji historycznej do siebie do pracy) to może warto byłoby pocykac kolejne zdjecia na stronke. Dajcie cynk czy tam sa miejsca gdzie mozna sensownie sie pofotografowac a ja zagadam z dziewczynami. Przyznam, ze chetnie pojechałbym na Kraków ale co wyjdzie to nie wiem...
To molestuj ze zdwojoną siłą (kierownictwo, nie koleżanki ;) )! Musimy się zebrać wszyscy jeszcze raz, żeby stachanowskim zwyczajem podwoić lub potroić stopień fajności jaki był w Modlinie :D
Ja będę, bo wstyd byłoby nie iść...prawie za płotem to mam ;)
Jakby co to mogę posłużyć noclegiem.
Co do miejsca to nie pamiętam czy jest tam klimatycznie, ogólnie teren płaski...przejdę się tam kiedyś, pooglądam.
Jadę oczywiście! Niestety mam &^*##$@ imprezę firmową z piątku na sobotę, tak więc jak będę w stanie ;) wpadnę w sobotę ze spaniem, a jak nie to na spokojnie w niedzielę na cały dzień. Żonka pewnie nas pofoci.
Ja mam z głowy wyjazd...praca..sezon turystyczny i kicha..ale dajcie cynk czy sciagac kolezanke-fotografke do zdjec..z tego co z nia rozmawiałem to mam miec wolny ten walsnie weekend.
fotograf bedzie wiec nie musisz jej klopotac.
wyjazd sobota rano
dzis wysylam zgloszenie (o 15.00) wiec ci co mi maila nie pisali dopisac sie prosze...