Już dawno się tak nie uśmiałem xD
Skoro w serii RA radzieccy poborowi są ukazani jako poganiacze z kałaszami w czerwonych mundurach a czołgi mają wieżyczkę z dwiema armatami to znaczy, że tak to wygląda.
Tok myślenia - jak na współczesną modłę, całkowicie wyprany z logicznego rozumowania i umiejętności czytania ze zrozumieniem.
Na Krymie byli spadochroniarze w kominiarkach, no chyba że to piechota morska... Ewentualnie każdy spadochroniarz nosi kominiarkę tylko nie musi jej używac.
Bo nie wiem czy wiedziałeś, ale kominiarka i gogle to sprzęt specjalnie zarezerwowany dla spadochroniarzy TYLKO ROSYJSKICH. Ostatnio jak gadałem z kumplem z Polskiego AT, mówił mi, że musiał przejść specjalne szkolenie w Kaukaskim okręgu wojskowym, żeby móc założyć tą spec-wdw kombinację na głowę.
Z każdą Twoją odpowiedzią, dochodzę do wniosku, że trollujesz nas po całości.
Widzisz kolego jeśli zadajesz takie pytania na forum zrzeszającym rekonstruktorów i kolekcjonerów to odpowiedzi nie mogą być inne. Wracając do tematu dla mnie tylko gość od wsparcia w BF3 i 4 prezentuje się jako tako, czyli jest K6-3, gorka, smiersh itd
Bo w zasadzie tak jest, ma kamizelkę z paskami MOLLE do których nic nie jest podpięte .Na tą gołą kamizelkę ma założoną drugą kamizelkę w formie paso-szelek taki zamerykanizowany rusek .
Najlepszy jest tego gościa AK. AK (tak 47) z risami i kolbą magpula na adapterze wyglądającym jak ten z CM.039C. W ogóle, ta "broń" bardzo przypomina tą replikę.
Swoją drogą, ci goście z MW3 mieli naszywki MWD okręgu bodajże...Północno-Zachodniego?
@mrtank, nie słuchaj ich! WDW skacze w Altynach i ma zawsze założone 2 balistyki, jedną z wkładami kewlarowymi a drugą z ceramicznymi. Do tego lifczik ze skośnymi mollami. Co do kominiarek to ostatnio zaprezentowano kominiarko-tielniaszkę i to jest teraz w użyciu! Zresztą, grałeś w koloduty więc sam wiesz najlepiej jak jest! Naprawdę dobrze, że twórcy gier i filmów trzymają się tak wiernie realiów!
A tak na poważnie to może naprawdę warto zamknąć ten wątek...