O dziękuje Szoti od razu przyjemniej, nie no jednakowo bym powiedział że Afgan bo wystarczy zmienić stanik II na chicoma :D Myślę że za tydzień dam już zdjęcie rodem z afganu :D
Na Afgan to za dużo błotka (tylko proszę tych którzy wiedzą o co chodzi, żeby nie wtryniali tu zdjęć z lawinami błotnymi w afganie :))) ). Do zdjęcia wywal rękawiczki, a ciapkę zmień na jakąś uszankę albo wełnianą. No i zdejmij PMRkę :)
No skoro tak twierdzicie, to pewnie macie racje, jeżeli chodzi o teren to fakt faktem Czeczenia zresztą stanik typ II tez coś z czasów Czeczenii więc w sumie Czeczenia :D. A no i co do zdjęcia radia i rękawiczek to masz słuszność ale to takie zdjęcie na szybko robione było. Za tydzień bardziej się postaram, ubiorę Afgankę wraz z czapką i Chicoma (jak już pisałem) i jakieś fajne afgańskie tło do tego :P. Pozdrawiam
Autor cytatu: KonradJak przy motoryzacji jesteśmy :)
Skoda 1000MB 1964 rok
W takim płaszczu to prawie czeskie UB tyle że oni woleli Tatry. Ale w związku z tym że są zastrzeżenia co do militarności to jest to pracownik radzieckiego GRU w Pradze podczas rozpracowywania siatki szpiegowskiej imperialistycznego zachodu.
Kombinezon ruski pochodzący z lotniska w Tomaszowie, kiedyś o nim pisałem w a co to jest i tam ktoś napisał że to kombinezon skoczka, aha sygnowany F-ka i rok 1992
Cyrylicą ale to F-ka to jedyna czytelna rzecz bo kombinezon dostałem w bardzo złym stanie i wymagał prania w wysokiej temperaturze i po pieczątkach też poszło jak będę miał kabel to wrzucę to co widać