Chciałem zaprezentować swoją „impresję” Zmęczonego wojaka. Widziałem sporo podobnych fotek z Czeczenii, gdzie często pies(kundel) towarzyszył na zdjęciach. Fakt nie jest pr0 rosyjsko prędzej partyzantka no i te g36 psuje klimat…
Na sobie:
Maskłat BW
Stanik
Kozaczki z Ukrainy
Czapeczka akrylowa
Zapraszam do oceny i krytyki;)
Potforny lans :D
Co na sobie:
- gorka-3
- smersh (pasek nie przewidywał że będę miał na sobie sweter :D)
- czapka 'radarowa' (taka jak nosił radar w M.A.S.H.'u - z usuniętym daszkiem)
- magiczne rękawiczki potfora (na zwykłe polarówki z marketu, nałożone ukochane rowerówy bezpalcowe)
- śnieg :D
-Kałaszek z PGO
-Spodnie od Flory
-Dres Adidasa :).
-Czapka menelówka.
Chciałem się zrobić na zwykłego żołnierza Rosyjskiego w Kampanii Czeczeńskiej, ale Kamil swoim wywodem zniszczył moje marzenia :(.
Nienawidzę go za to :).
Heheh i tak wszystkie drogi prowadzą na kolejową, a o dziupli wiem.... zawsze po zjedzeniu, mam spotkanie z porcelanowym bogiem. :).
Ale qurcze nie kojarzę, cię.... gdzie pracujesz ;).
Hehe, ja w hurtowni książek, w budynku naprzeciwko waszego uaza;)
Dwa razy mi gdzieś mignąłeś w lato, ale jakoś tak nie wymyśliłem, że tutaj pracujesz;) wpadły mi w oczy gorkowe spodnie, zastanawiałem się jak wytrzymujesz w tych spodniach w 30 stopniowym upale;)
A dzisiaj pokazywałem Lidce ze stoiska te foty, a ona "Adaś?!" i wszystko jasne.;)
-
edit: "wpadły mi w oczy"?.... czy może "zwróciły moją uwagę"... jezus... mózg mam zmasakrowany po dzisiejszym dniu...
Pierwszy post, więc się i nawet przedstawię :)
Na imię mam Jakub, mam 12 lat i pod choinkę dostałem sprężynowego kałacha, ostatnio szczelałem w dzielicowego i mię nie złapał, hahaha, lol, rofl.
A tak na poważnie, jestem z Warszawy, bawię się w airsoft, interesując się przy tym wsiem co ruskie, forum znam, czytam od dłuższego czasu. Dopiero teraz mnie wzięło i zarejestrowałem się (to chyba przez to obżarstwo świąteczne).
Na zdjęciu model na czeczena (no gdyby nie ta budianówka :) )
Dres: koszer Adidas (model stary z liściem)
Spodnie: Wietnam koszer dżins :)
Kamizela: Lifczik
d2io83k fajnie :) tylko jeszcze takich front okładzin nie widziałem (co to?)
A tak sie składa ze mi sie dzisiaj nudziło i powstało takie brzydkie coś
Porażka... :p