Witam! Chciałbym Was przeprosić za moje destruktywne zachowanie, poprosić o odbanowanie konta MrTank i obiecać poprawę. Jeśli nie przyjmujecie przeprosin to prosiłbym chociaż o skasowanie wątku ''Eskalacja''.
Przy autorze takich dział jak ,,Eksalacja'' osoby zainspirowanej do granic możliwości Battlefieldem, obecnego rapera młodego coverującego najlepszych na scenie muzycznej nie można nie przyjąć przeprosin, ale serio na rosyjskich militariach to Ty się nie znasz i wątpię abyś kiedyś się znał.
No ale wiesz sama nazwa MrTank to jest marka z którą trzeba się liczyć. Jak go zlekceważysz to zniszczy Cię dissem na Kazika i zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni, lepiej nie ryzykować odblokuj go.
Molotok- Staszek to postać mająca pragnącą zostać najemnikiem w Syrii i jeszcze kilka niuansów tutaj z nią było ale już sam nie pamiętam :)
Cznadel- Zdurniałeś Staszka nie tak łatwo zabić setki godzin w bf,cs i na niedzielnych strzelankach jebankach to nie są przelewki. Myślę że teraz gdzieś się wozi z Kurdami i zestrugał już całą kolbę od zaznaczania śmiertelnych trafień!
Edit nr 3: znalazłem na własną rękę kanał szanownego tutaj Mr tanka https://www.youtube.com/results?search_query=MrTank :D!