Autor cytatu: ЧебурашкаTen hełm wpisuje się w trend replik "śmieciowych" a może autystucznych?
Autor cytatu: ЧебурашкаToż ja do tego wlaśnie nawiązałem :-)
Autor cytatu: dexterKto chce ten kupi. Kto nie może zawsze wybrać inną ofertę lub kupić oryginał :)
Autor cytatu: dexterKasujemy komentarze tylko tych osób które wypowiadają się na temat produktu którego nie widziały na oczy ,nie testowały i do tego umieszczają foty nie naszego wyrobu.
Vitali jest naszym dystrybutorem jak zapewne Lookas ty mój szpiegu zauważyłaś- No pewno umknęło
delin0m - dla ciebie jeden hełm do testów wyślę gratis. Jak się nie spodoba możesz wywalić na śmieci i spokojnie umieścić na face że to gówno jak uznasz że gówno.
Autor cytatu: ThePesH a wzieliscie pod uwage fakt ze nie widzialem w poscie Dextera nigdzie info ze to 101% koszer Ałtyn helmet replica ....
Samo słowo replika oznacza wierną zgodność z oryginałem.
Autor cytatu: ThePesHale z jakim orginałem ? nie znam orginału o nazwie AUTYN chyba ze mi cos umkneło ... to prosze mnie poprawić
Czynem nieuczciwej konkurencji jest takie oznaczenie towarów albo jego brak, które może wprowadzić klientów w błąd. Jeżeli wprowadzanie w błąd jest celowe i ma nakłonienie do podjęcia decyzji zakupowej jest czynem nieuczciwej konkurencji. Zakazane jest wprowadzanie w błąd co do pochodzenia, jakości, składników, sposobu wykonania, przydatności lub receptury.
Jednym z obszarów nieuczciwej konkurencji jest oznaczania towaru w sposób wprowadzający w błąd co do pochodzenia. Dotyczy to pochodzenia towaru od określonego przedsiębiorcy, czyli podszywanie się pod firmy lub towary o ukształtowanej renomie i reputacji. Skutek wprowadzający w błąd co do pochodzenia produktu, może wywołać myląca nazwa producenta lub nazwa produktu. Oznaczenie i nazwy produktów mogą wprowadzać w błąd poprzez podobieństwo lub celowe naśladuje wcześniej używanego oznakowania. W ten sposób przepisy prawa chronią konsumentów przed ryzykiem pomyłki co do pochodzenia. W konsekwencji chronią ich także przed ryzykiem wywołania błędnego przekonania co do cech i jakości dotyczących danego produktu – te parametry zazwyczaj przyczyniają się do decyzji o zakupie oznaczonego daną nazwą produktu.
Autor cytatu: ThePesHCzłowiek nie czytał kilka tyg forum i widze że sami świetsi od najswietszych tu bywaja - ból dupska wieki w narodzie. pany rEKONSTRUKTORY to juz sraja wyzej niz dupe maja czy mi sie wydaje - na swiecie miliony firm robi szpej w samej Rosji i post ZSRR setki conajmniej - ale nie helm jest taki sraki i owaki - a wzieliscie pod uwage fakt ze nie widzialem w poscie Dextera nigdzie info ze to 101% koszer Ałtyn helmet replica ....
ludzie kuźwa więcej luzu wam życze - albo wiaderka maści na ból dupska - wedle uznania bo spuszczacie sie nad zabawka do asg a nie orginalem / repliką / eksponatem muzealnym
Autor cytatu: dexterProblem polega na tym że mogę cię skontaktować z około 1000 zadowolonych klientów którzy mają bardzo dobrą opinie o tym
,,badziewiu,,. I jest to logiczne,każdy może mieć swoją opinię :) Dobrą jak i zła na temat danego produktu.
Chyba nigdy nie padło w żadnej wypowiedzi stwierdzenie że szyliśmy na kontrakt dla FR.
To że VSO zaczęło produkcję również na rynek cywilny w 2012 nie ma związku z tym że dostarcza produkcję dla armii i resortów siłowych tak w Białorusi jak i FR od kilkunastu lat.
Autor cytatu: dexter
Im więcej odpowiadam tym pewna wąska ,bardzo wąska grupa osób próbuje to zaciemnić. Przykładem jesteś ty któremu zapadły w pamięć nie moje wypowiedzi tylko słowa adwersarzy.
Autor cytatu: ThePesH
ludzie kuźwa więcej luzu wam życze - albo wiaderka maści na ból dupska - wedle uznania bo spuszczacie sie nad zabawka do asg a nie orginalem / repliką / eksponatem muzealnym