wygląda ciekawie, mała plus duża ameba
pierwsze wzory KLMK jak sami Rosjanie przyznali był dużo mniej skuteczny niż późniejszy, z plamami o obrysie shodkowym (geometrycznym)
Porównanie
...a wracając do tematu- Bars chyba nie był pierwszy. Ktoś, być może SPOSN już wcześniej kombinował z połączeniem tych 2 wzorów
Wydaje mi się, że producentem stroju z drugiego zdjęcia jest ROSS - pamiętam, że je kiedyś już widziałem. Z tego co pamiętam ROSS produkuje głównie produkty dla myśliwych (nie żeby miało to jakieś znaczenie - ale ułatwi szukanie strony WWW producenta, gdyby ktoś się na to zdecydował).
Tego trzeciego nie widziałem - ale wygląda identycznie jak Barsa. Bardzo możliwe, że Bars po prostu kupił materiał od jakiegoś z dystrybutorów i nie jest to ich autorski projekt kamuflażu.
Witam, mam tylko jedno krótkie pytanie: czy maskałat Partizan - Lieto od SSO będzie mnie dobrze kamuflował przez wiosne, lato oraz jesień? Wydaje mi się to trochę niemożliwe przy jego barwach, ale wole zapytać :) Wiem że to pytanie podpada pod nowy wątek, ale myśle że tutaj też je zmieszcze ;)