No to ja z Grzesiem jedziemy. Mamy dużo miejsca w wozie (na 3 osoby 1 osobę, bo tym razem liczę już Marysia i Hela u nas), więc chętnych zapraszam na gg, żeby się dogadać odnośnie godziny i miejsca odbioru w drodze na Cieszyn.
z grillem dogadamy na miejscu, bo jeszcze nie wiem jak z czasem wyjde (byc moze w niedziele bede musial wczesnie rano maly wyjazd zrobic - ojciec mi sie rozchorowal)
Właśnie, grill jeśli byśmy robili, to też sugerowałbym wcześnie, bo w niedzielę z Kazikiem też wcześnie rano wyjeżdżamy.
A jak nie będzie czasu, to oerację grill zrobimy innym razem :)
Pytanie - czy mamy tam jakiś "box" aby zrobić display, czy będziemy się snuć grupą po placu :/ ?
Jest nas 7 i do tego zmotoryzowanych można by wziąć jakieś graty na tło,
co do umundurowania i sprzętu rozumiem że jednolity standard a'la impresja w dolomitach ?
box moze nie, ale teren zarezerwowany - dzis tam podjade i sprobuje jakies foty zapodac.
Operacje grill - sugeruje przełożyc, przykro mi ale na chorobe nie mam wpływu :)
Mieszkam na paderewie w Katowicach - skoro pokaz ma być o 10:00 i mamy jeszcze zbudować chociaz skromny display
zapytuję o której się spotykamy jeśli ktoś się chce ze mną zabrać?
Jako, że rozmawialiśmy na temat Lublina w Cieszynie - po kontakcie otrzymałem taką oto odpowiedź:
witaj
z jesienna imprezą mam lekko pod górkę, po majowych naszych zawodach pozostał dług którego urzędnicy ze Świdnika nie oddali, chociaż ich szef im to nakazał-od tego uzależniłem organizację tej imprezy. Jutro na 9 jestem umówiony n ostateczne rozmowy- wiec wszystko się wyjaśni-jak coś będą to zawody spadochronowe na celność lądowania, pokaz technik linowych oraz pokazy lubelskiej GRH. Wszelkie info są na stronie: http://www.mmlublin.pl/blog/entry/310/Szukamy++pomocy++w++pozyskaniu++sponsora+Jesiennych++Zawod%C3%B3w++Spadochronowych..html
Na 1-szych naszych zawodach gościliśmy GRH z Łodzi, tak czy inaczej fajnie że się odezwałeś, wrazie czego na 100% mamy IV zawody w maju 2009. Pozdrawiam Romuald Talarek
Nie zakładam nowego tematu bo udział nasz jest raczej nierealny. A tak żeby dokonać formalności.
Czyli jednak blado.
No ale jest jeszcze 2009 rok ;)