Ceny jakie są, wszyscy wiemy. Ale i okazje się zdarzają, nie raz i nie dwa można było kupić fajne fanty za grosze. Inna sprawa, czy każdemu chce się przekopywać przez różne serwisy aukcyjne, żeby trafić na na coś takiego ;>
No wreszcie sie kolega odezwał :) mam nadzieje ze uda nam sie owocnie dogadać
odemnie moge powiedziec tak że kupuje wszedzie zaleznie od humoru, checi uzerania sie z przesyłkami i cen :)
mysle ze najlepiej bylo by podsumowac kto co chce i sie ugadac, bo wydaje mi sie ze jesli chodzi o hełmy to akurat Marek ma imo dobre ceny.
Pytanie co to znaczy dobra cena. Wszystko zalezy od dobrego kupienia towaru i jak to przewiesc do Polski. Jak wszystko idzie dobrze to jest tanio jak źle to drozej. Nie zawsze mrowka potwor zarabia 1000 % - hahhaha kurde co ja robie z tą kasa jak mam takie zyski. Niestety sprzedaje i załatwiam nie tylko ruskie fanty zeby wlasnie bylo na ruskie fanty.
Robię zamówienie na hałerki M60 cena przy zamówieniu min 5szt. 67zł/szt. Mogę je mieć w piątek odbiór ode mnie: weekendy Sosnowiec, w tygodniu Kraków, w Bornym dopiero w grudniu na święta:).
Z innej półki podsumowując : troczki:
2x saperski
1x yakarov
1x xsnailx
2/5 x kazik
2/5 x Potfur
2/5 x grigorij pałatki zielone:
1x Tomwdw
1x Rapcio
1x Potfur
1x fumfel hubert
1x Kamil pałatki czarne (z tym będzie ciężko)
2x saperski
1x xsnailx pokrowiec na michę desantu
1x yakarov hałerki
1x potfur
1x kamil
Pisze na jednego hałerka m60, jeśli dojdzie do skutku.
wilu - z odbiorem osobistym moich rzeczy - jak zostaną zakupione, będzie problem - bo mieszkam na drugim końcu kraju :)
Potfur - nie ma problema to sie pocztą wyśle
maryś - hałerki będą od mrówki na 100% a reszta szpeja od wowki. Jeżeli teraz nie będzie miał wszystkiego to zamówię i powinien przywieźć za miesiąc .Ceny pałatek nie pamiętam ale i tak ma bardzo tanio.
Panowie - proszę o listę dla Mrówki - wkradło się wiele wątków pobocznych hehe
Ja dogadałem się osobiście co do VSRa i biorę go albo grupowo albo prywatnie - chciałbym wiedzieć :(