Autor cytatu: DexterNo i nie wiedziałem ze SSO do gorek używa nieprzemakalnego brezentu -dobre Buhahahaha.
Duzo?
Zalezy dla kogo ile jest duzo a ile malo...
Ale ty tez do tych Gejow nalezysz?
No chyba ze jestes jakims mega ekszynIvanemspecem a nie niedzielnym komandosem jak ja i wiekszosc tutaj zagladajacych...
Masz porownanie?kupiles,uzytkowales,widziales w terenie?
Masz wogole w oliwie Sso czy tak lubisz sobie cos jebnać jak Anka Grodzka lub Biedron z mownicy?
Ja mam i to i to
Roznice sa,owszem ale bez znaczenia dla ajersoftofca...
Kamuflaz jest tylko dodatkiem,
Jak Dyrekcja zechce przesle na testy wraz z Kobra1 tez w camo,ktora ma troche inne rozwiazania,material i jest jakas tam alternatywa szelkową
Autor cytatu: Konrad "Owca"Bandeas - raczej nie przeklinamy na tym forum. "ASGej" to popularne w Polsce gracza ASG, zresztą "pedalskie" dowcipy w tym środowisku w Polsce są powszechne i jak najbardziej akceptowane.
A co "podróbek":
Jak inaczej można nazwać produkty VSO? Takie małe porównanie:
SSO - VSO (już sama nazwa firmy to pewnie przypadkowa zbieżność...)
Smiersz - Smiersz (kolejna przypadkowa zbieżność, zarówno nazwy jak i kształtu, rozwiązań, koncepcji itp...)
Partizan - Partizan (i znowu zupełnie przypadkiem taka sama nazwa i kamuflaż, nie mówiąc już o wyglądzie i rozwiązaniach)
Uwaga - czysto hipotetyczna sytuacja:
Powstaje firma Kelikon-Teks, oświadczająca że od dawna dostarcza produkty do Polskiego Wojska, Policji i ABW, używająca kamuflażu KamoGron i zupełnie przypadkiem produkująca rzeczy łudząco podobne do rzeczy firmy Helikon-Tex to czy to będą podróbki i próba podszycia się pod znaną na rynku firmę, czy też stwierdzenia tego typu będą zwykłymi kłamstwami i pomówieniami?
Uwaga - czysto hipotetyczna sytuacja:
Powstaje firma Kelikon-Teks, oświadczająca że od dawna dostarcza produkty do Polskiego Wojska, Policji i ABW, używająca kamuflażu KamoGron i zupełnie przypadkiem produkująca rzeczy łudząco podobne do rzeczy firmy Helikon-Tex to czy to będą podróbki i próba podszycia się pod znaną na rynku firmę, czy też stwierdzenia tego typu będą zwykłymi kłamstwami i pomówieniami?
Autor cytatu: cypDlaczego piszesz to cholerne "specnaz rosja" skoro z Rosją ma to niewiele wspólnego?
Autor cytatu: interlude22Dupa tam...
Zwykłe mechanizmy rynkowe- SSO jest drogie i ciężko dostępne
[cite]
Inne firmy, jak VSO wykorzystały lukę jaka powstała na rynku.
[cite]Teraz to SSO ma problem- konkurencja ma wyłącznie pozytywny aspekt, dla Nabywców.
[cite]Autor cytatu: interlude22
Uważam jedynie, że tak jak przed wiekami gubi nas wszystkich POLSKA ZAWIŚĆ.
Mam nadzieję, że to szydera, bo ja już się gubię w tym temacie, kto szydzi, a kto pisze, co mu na serduszku leży.Autor cytatu: ZibiDTo się nazywa manipulacja i jest karalne.