I się pojawił... czyli ja :) I tak podzielę się odpowiedzialnością między ludźmi :)
---
Konkrety:
- potrzebna mi jest lista ludzi, niekoniecznie imienna - ważne by policzyć ile głów bydła jedzie w ramach naszego TF'a.
- interesują mnie pewniaki - czyli 'pojadę jeśli mi noga nie odpadnie'.
Lista łbów będzie wpisana za momencik w pierwszym poście (bodajże kamila post).
Lista łbów zrobiona, wpisane są tylko osoby które powiedziały 'Tak', nie dopisywałem drużyn bo nie mam co do nich pewności (ludzi z grup, poproszę o potwierdzenie ilości pewnych łbów).
jak już będzie wiadomo ilu nas, to będę żebrał o zaproszenie... i o miejsce w cudzym namiocie :D
Nie pamiętam szczegółów jak traktowani są fotografowie - coś chodzi mi po głowie że płacą normalnie za uczestnictwo (i dostają też wszystkie bajery - jak dostęp do tojtoja, grochówę i wursta na drogę :D)
Tak jak już Ci pisałem – będzie nas równo 10 osób. Mamy już zaproszenie od Pyry, czyli głównodowodzącego stroną, ale w jego TF już miejsca nie ma, więc jak najbardziej piszemy się na działanie w ramach organizowanego przez Ciebie kontyngentu.
Z Zaporożca jestem ja, Echelon, Yoghurt, Pesus i Kałasz. Pierwsza trójka jest zgłoszona, Pesus pewnie nie pojedzie ze względów zdrowotnych i tylko Kałasz się nie odezwał, więc się go zapytam.
Kałasz jedzie, jedzie... tylko teraz leczy kaca po sesji i nie rozumie co jeszcze się do niego mówi ;) . Tak pisał Kamil najpewniej będę Ja,Kamil, Kałasz.
Czy jeszcze ktoś poza wyżej wymienioną 17 będzie się wybierał na Tomaszowo? Po weekendzie będę się kontaktował z Pyrą, więc mogę starać się zdobyć zaproszenia i jeśli będzie nas dostatecznie dużo - uzyskać zgodę na samodzielny Task Force dla rusmil.net.
Muszę po przydzielać ludzi do ról.
Yogrurt - jak możesz to odezwij się do mnie na GG.
---
Dokładnie to sprawa ma się tak:
TF ma 33 miejsca, o następujących rolach
1x dowódca TF'a (obsadzony odgórnie przeze mnie) :D
1x zastępca/ łącznościowiec - Kamil,
1 x łącznik - xsnailx,
3 x dowódca drużyny
21 x strzelec
3 x strzelec/ operator środka ppanc
3 x strzelec/ pomocnik operatora środka ppanc
z nich możemy wybrać 18, pozostałe 15 organizatorzy sobie zarezerwowali na dopychanie ludźmi.
ps. im szybciej się ludzie określą kto gdzie, tym lepiej - chciałbym uzupełnić listę i ewentualnie brakujące 15 miejsc wziąć z listy 'bezgrupowych' w odpowiednim mundurku :) Określać się można tutaj i via GG (szybciej).
TF bojowy, w składzie 1x dowódca 7x strzelec i 2x p.panc - łącznie 10 głów.
Prześlij mi na majla (adres w profilu) listę osób, ich nicknejmy, co bym mógł listę uzupełnić.
I tylko tyle chciałem :)
Szukałem inf. i jeszcze nie znalazłem.
Proszę wsiech ludzi którzy jeszcze tego nie zrobili o wypełnienie tegoż formularzu: http://www.teamdelta.pl/forum/viewtopic.php?t=557 , jako nickname wpisujcie tego nicka co na powyższej liście.
Kolejne przypomnienie - zostały ostatnie chwile do zapłacenia.
Kto nie zapłaci w terminie - a znaczenie ma data wpłynięcia na konto (pewnie jest jakaś tolerancja, ale... cholera wie), to nie będzie się bawił.
Kamil - przekaż reszcie Zaporożców.
Smutna sprawa, bo wlasnie sie dowiedzialem ze ze wzgledu na "kryzys" mam byc wtedy w pracy
( u nas tradycyjnie w maju sa zadymy - napisal bym wczesniej ale dzis finalizowano oblozenie, i ludzilem sie ze jednak cos z tego bedzie), no i moj wyjazd h*j strzelil :(
Dobra panowie to się decydować bo się trochę burdel w organizacji Orilli zrobił i nie wiadomo co, kto i gdzie.
Czerwona Gwardia się zgłosiła, Potfur, Kazik i reszta zresztą też więc wznawiam ten temat bo zostało trochę ponad tydzień a organizacja leży i kwiczy świadczy o tym np. że najprawdopodobniej mnie i moich z TFu Razwiedki przeniosą do waszego 6TFu bo się okazało że Vinterski zapomniał powiedzieć że zabiera ze sobą 33 osoby.
My wystawiamy w tym roku 13 osób bojowych w Partizanach i Gorkach-E i 1 Oficera do Sztabu. Jak zdążymy z remontem to będzie też UAZ.
Sergei - przeniosłem twojego posta do tematu o tomaszowie 2009, tamten był o 2008 ;)
Z tego co widzę na forum Orilii, to mamy wolne wakaty, więc zapewne tam też zostaniecie przeniesieni (hah, będzie prawie w całości ruski TF). U nas ogólnie zebrało się tych 17-18 chętnych i wszystkie miejsca zostały obsadzone zgodnie z planem (no z wyjątkiem miejsca Snaila, który odpadł z przyczyn zawodowych).
BTW. Na naszej liście widzę braki w danych u Yakarowa i Szymona oraz braki w zaksięgowaniu wpłat (tzn. przypisaniu wpłat do osób, albo po prostu org nie miał czasu aktualizować listy).