Autor cytatu: jawny83Dostałem maila w sprawie tego smiersza: Dzień dobry! Teraz możesz bez problemu zapłacić za zakup Alior Bank Polska.
Dziękuję za zainteresowanie moją sprzedaży.
Używają tego wszyscy ,we wszystkich jednostkach swiata,chodzi o zabezpieczenie mundurów przed przebarwieniami,z przodu na żółto ,z tylu na brazowo....
Logika jest taka by był lans na przepustce ,a u Burdmamy rabat...
Koszty nie są duże,szyje to z tak zwanych ścinek,a guma w razie"w" lub sznurek tam stosowany zawsze sie survivalowo przyda :))
Może mi któryś z kolegów powiedzieć coś na temat tych aukcji?
Ceny jak za partizana wydają się dość niskie.
Miał ktoś może do czynienia z tym sprzedawcą?
Nie wiem czy o ten sam,czy inny,natomiast kupilem tam wlasnie taki garnitur,winny masko oraz buty i podkoszulek z napisem CPEC i....madafaka przewujowe badziewie
Podkoszulek jaki prosto z bazaru od skosniaka z pytaszczym napisem,normalna szmata
Buty mega dziadowskie,kostki nie uchronia na bank
A sam hałat....szmata2
Lezy u mnie w garazu i jak mi sie felgi w autach pobrudza to go uzywam,dobrze bloto zasysa....
Cóż to za twór radzieckiej/rosyjskiej myśli technicznej i gdzie mogę znaleźć więcej informacji na temat jego działania. Może któś ma, bądź widział jak działa?
W Kazachstanie prawdopodobnie tak :)
W Polsce będzie działać porównywalnie do UCP, czyli prawie w ogóle. Ewentualnie zimą coś tam zdziała, ale to takie zgadywanie.