Zależy jaka wersja i czy koympletna.
Spory czas temu w Polsce wyprute z płytek były za ok 900zł.
Woham podawał obecnie cennik dla 6b5 w górę (do 6b23) i ta pierwsza była za 900zł (kompletna z płytami) + przesyłka (ok 35zł za każdy kg przesyłki)
6b3 trzeba liczyć moim zdaniem przynajmniej 1k za wyprutą.
Autor cytatu: ADiNo to znajduje się coraz więcej na sprzedaż 6B3, 6B5 i może nawet same płytki. Ciekawe tylko czy koleś odważy się z tym wkroczyć na polski rynek.
Mam na sprzedaż 10 sztuk 6B5-19. Ale napewno na polski rynek tego nie wsztawię.
Jedna 6B5 jeżdzi mi w aucie.
Mam równiez na sprzedaz 6B3.
Cena kamizelek zalezy od klasy ochrony. Tak naprzykład 6B5-11 kosztuję 650zł a 6B5-19 1000.
W sumie kazda kamizelke rosyjska moge sprowadzić.
kwestia kasy.
Aczkolwiek, powiem szczerze, tu w Polsce, mi sie powoli odechciewa sie sprzedawać. Nie mówie o wszystkich, ale coraz wiecej niezdecydowanych i jęczących klientów.
Autor cytatu: Woham
Aczkolwiek, powiem szczerze, tu w Polsce, mi sie powoli odechciewa sie sprzedawać. Nie mówie o wszystkich, ale coraz wiecej niezdecydowanych i jęczących klientów.
tez mam tak ostatnio z klientami w usa, widac taki sezon :D
Pięknie tylko jak sprzedający pisze: pokrowce na kamizelki są używane, a to zdjęcie z kamizelką zacerowaną w pionie i
łatami na spodzie to już widziałem na necie kilka razy :)
Zapytam się ale jest to jakaś lipa. Z wysyłką wyjdzie koło 1k.
Mi to wygląda na jakąś NRDowską produkcję.Ewentualnie czechosłowacką.
Sugeruje mi to wpływ tamtejszych "deszczyków" na kamo w którym jest ta kamizelka.
Kamuflaż może być bułgarski, rumuński lub węgierski ale ten deszczyk naniesiony na camo najbardziej pasuje do bułgarów (chociaż zaraz powiecie że "my też takie mieliśmy" np- słynny maskałat dla desantu, czy też DDRy ).
Wysyłka za 120 całego kompletu jak z allegro - z płytami i gratisami.
W sumie 750zł.
Jakby ktoś chciał to można uderzać do gościa. Ja odpadam kasowo. Ewentualnie 6b3 za rozsądną cenę może być bez płytek to bym się skusił.
W sumie to na kilogramy 120 starczy na jakieś 4,5kg.
Sama kamizelka bez płytek, do tego gratisy: 3 płytki tytanowe - ok 15x15cm i 2 płytki kompozytowe,
mieszok i pokrowiec na AK nie będą ważyć więcej niż te 5-6kg myślę.
Pierwsza kamizelka 6b1 - wyciągnięta ze starych zapasów i wydawana w Afganistanie.
A to aukcja Mrówki skierowana do kolekcjonerów z USA. Ale na Ebayu może przecież kupić każdy za 999$ :)
Poważnie - to jak są chętni gotowi płacić - sam bym za tyle sprzedawał ;D
Teraz trochę inne pytanie: Ile może być warta hełm maska... Bo jeśli się nie mylę to jest ten w prawym górnym rogu:
Zarówno używka jak i stan magazynowy.
Ten w górnym prawy to K6-3, Maska ma przyłbicę stalową z wąskim wizjerem jak u rycerza :).
Jakiś postrzelany ten hełm o ile dobrze widzę.
Oficjalna cena u producenta: Niistali, to ok 45000rubli czy ponad 4tyś zł.
W zeszyłym miesiącu gościu spzredawał mocno zużyty ale kompletny na ruskim allegro za 20000rubli czyli ok 2tyś.
Do tego wysyłka czyli wyjdzie ponad 2tyś.
Wszytskie hełmy na fotce są produkcji NiiStali - z jakiegoś laboratorium czy co gdzie się nad nimi pastwiono?
Co do Maski wg danych Ediego z tematu o hełmach, Maska kosztuje od 900 - 1500zł do tego ewentualne marże pośredników
i przesyłka.