Ktoś z nich na pewno był w OSN Rosich, ktoś w razwiedce i ktoś obecnie jest w Vitiazu (jak to odmienić?). Oczywiście nie znaczy, to że ten od OSN nie mógł się przenieść do Vitiazu, a wcześniej służyć w razwiedce. Ale przez te paski na oczach nie jestem w stanie stwierdzić, który to który.
K6-3 - Wszystko fajnie, tylko szybka pęknięta- wraz ze zmianami temperatury pęknięcie będzie się pogłębiać- tak w jak np. pęknięcie na szybie w samochodzie. W sumie można coś takiego dorobić u szklarza, ale raczej nie będzie to balistyczne...
Pytanka:
-Czy to jest "wersja ewolucyjna" SKAT'a?
- Która część tego hełmu jest wykonana z tytanu- czy jest to skorupa zewnętrzna, czy może wewnętrzne wstawki?
Ciekawe cuda... ale od czego, jakiej produkcji? Nie widziałem takich. kolba snajperska AK? pokrywa?
śmierdzi kustomami.
I jeszcze jedno, ale chyba to zidentyfikuję: chwyt AK-74(m)
KLIK Zaje..., tylko co to za wzór kamuflażu? Czy to jest ten taki bez konkretnej nazwy, po prostu "cyfrowy"?
Szkoda, że nie we florze... :((
A to co to za model- klik
6b[ile?]
To nie jest kamuflaż radziecki.
Wprowadzony w 1991/2 r. - podobno dla Mołdawii. Podobne używano też na Łotwie i w Gruzji.
Z tego materiału szyła mundury też fabryka w Bobrujsku na Białorusi, ale dla kogo...?
ile razy mozna pisac ze nie ma podzialow na wiosenne / jesienne / blotne/ bagienne/ lesne itp
sa tylko bazy z roznych spoldzielni :) mniej lub bardziej sprane
a toto co tam jest to spodnie od zimowki, bez szelek i podpinki
edit: trzeba przyklieic link do tematu o kamo, bo ...
Autor cytatu: KamilDla porównania, na RA ktoś sprzedaje 6B5 w butanie (tylko czy to aby na pewno jest butan? Bo wg mnie nieco się różni od tego wzoru z linka Kazika)
To moje stare spodnie, sprzedałem za grosze, bo nie mogłem dostać bluzy do tego.
Faktycznie to od zimowego VSR, materiał był trochę dziwny jak od munduru roboczego.