Autor cytatu: az12121Wolę Jagged Alliance 2 ;)
BTW trzeba po prostu zrobić moda Alfa AT do JA 2 1.13 :)
Autor cytatu: MazaTak samo Black Ops (TFU!) było konsultowane z byłym Specnazem Sonnym Puzikasem. No i wszyscy pewnie wiecie jak to wyszło. Famasy, Augi w rękach Sowietów. Jak to zobaczyłem, z miejsca odinstalowałem grę.
Gra pod wzgledem szpeju nie byla zla, sam sie cieszylem jak glupi widzac w koncu kamuflaze istniejace w rzeczywistosci, nawet w multi Sfery i Maska z przylbica byly. KZS na zolnierzu specnazu cieszyl jak cholera, ze w koncu cos istniejacego, a nie wymyslone pierdoly.
Zakladajac, ze odinstalowales gre od razu, to pewnie jej nie kupiles, bo bylyby to wyrzucone pieniadze. Piractwo = zlodziejstwo. Tak Maza, niczym nie roznisz sie od gnojka kradnacego paczke chipsow w sklepie albo drechola proszacego o telefon.
Autor cytatu: cypPomijam fakt chronologii - tam 3/4 broni nie powinno wystapic. Co nie zmienia faktu, ze szpej byl calkiem niezle odwzorowany, a wrecz niebiansko jesli porownamy do MW.
Autor cytatu: cyp
2.Zakladajac, ze odinstalowales gre od razu, to pewnie jej nie kupiles, bo bylyby to wyrzucone pieniadze. Piractwo = zlodziejstwo. Tak Maza, niczym nie roznisz sie od gnojka kradnacego paczke chipsow w sklepie albo drechola proszacego o telefon.
Autor cytatu: Berdozon
Z pierwszą częśćią się zgodzę, z drugą już nie.
Jeśli mówimy o broni to odwzorowana była fatalnie.
RPK było zlepkiem niewiadomo czego, a AK (w grze AK-47) miał komorę zamkową od AKS-74...
1. Pożyczenie gry też jest swego rodzaju okradaniem twórców. Mogli sprzedać dwa egzemplarze.
2. W cuda wierzysz? :)
3. Po to są recenzje, żeby nie trzeba było ściągać ;-)
Autor cytatu: az121212. Może wyjebanie do śmietnika to za dużo powiedziane ale też mam gry które kupiłem i poszły po krótkim czasie w kąt bo po prostu mi się nie podobały.
Autor cytatu: cyp3. Po to są recenzje, żeby nie trzeba było ściągać ;-)
Autor cytatu: Potfurtylko trzy gazety [z tej branży] były sensowne: Top Secret, Secret Service i Gambler
Autor cytatu: PotfurAdi - tylko trzy gazety [z tej branży] były sensowne: Top Secret, Secret Service i Gambler. Powstawały i padały w kolejności wymieniania - także ludzie z zespołów wędrowali w tym kierunku.