Lista z miejscami będzie uaktualniona dopiero koło 27 lutego, a to dlatego, że do tego czasu część rezerwacji albo zostanie potwierdzona albo zwolniona.
Autor cytatu: PotfurLista z miejscami będzie uaktualniona dopiero koło 27 lutego, a to dlatego, że do tego czasu część rezerwacji albo zostanie potwierdzona albo zwolniona.
Jeżeli po aktualizacji będą jakieś wolne miejsca, to prosiłbym o ogłoszenie tego faktu :)
Aha. Czy istnieje jakaś unifikacja umundurowania np. partizan(ss-sumer) czy można brać dowolny rosyjski kamuflaż ?
Hej panowie proszę o dopisanie mnie na listę , mam AK partizana, znam parę słów po rosyjsku. Lubię też „Wilka i Zająca”.
Pyzatym mam 5 lat doświadczenia w ASG śpiewam i gram na bałałajce
Byłem też w 2007 na Bergecie jako ruski ale się tym nie chwale bo szpanerstwem sie brzydzę
Na tej samej zasadzie ładnie proszę o dopisanie na listę; mam AKsa, AKMa, AKSU, SWD... Partizana też mam, ale i KZM w bieriozce, pograniczniku, a i florę mam, 5 kamizelek taktycznych... ale się tym wszystkim nie chwalę, bo szpanerstwem się brzydzę... :-)
Autor cytatu: qubikHej panowie proszę o dopisanie mnie na listę , mam AK partizana, znam parę słów po rosyjsku. Lubię też „Wilka i Zająca”.
Pyzatym mam 5 lat doświadczenia w ASG śpiewam i gram na bałałajce
Byłem też w 2007 na Bergecie jako ruski ale się tym nie chwale bo szpanerstwem sie brzydzę
Hahahaha
Ale pocisk... ^^
Jeśli to nie była ironia to Ponton nieźle tu pojechałeś ;p
A tak btw. jak się śpiewa na bałałajce? ^^
A tak w temacie. Nie trzeba mnie dopisywać do listy. Dołączyłem do TF'u w którym jest reszta Olsztyniaków. :)
Czyli kolejka się zmniejsza.
Jeśli to nie była ironia to Ponton nieźle tu pojechałeś ;p
A tak btw. jak się śpiewa na bałałajce? ^^
Adi, to oczywiście nie była ironia, chciałem się zareklamować (że nie lubię szpanerstwa) i wbić na listę (bo nie lubię szpanerstwa) :-)
Co do śpiewania na bałałajce , to po jakimś litrze albo dwóch nie takie rzeczy są możliwe..