Ważna rzecz: do 15 kwietnia, muszę przedstawić pełną listę osobową.
Każdy kto mi nie podał, powinien podać ksywkę, imię i nazwisko oraz datę urodzenia.
Najlepiej słać mi to na mail (w profilu).
PS. Ci którzy nie uzupełnią danych - zostaną skreśleni z listy przez organizatorów.
Ja z Czornym powinniśmy pojawić się w piątek pod wieczór. Gdyby ktoś jakiś większy placyk pod namioty zaklepał bym był wdzięczny. Chyba, że będziemy tymi pierwszymi to zobaczymy co się da zrobić.
To może weźmiemy namiot "razwiedkowy", a na miejscu się zobaczy, czy go chce nam się rozbić... Oczywiście pomimo super lansu nie jest to raczej wariant preferowany bo: 1. namiot się długo rozbija, 2. i ktoś to musi zrobić ;)
W każdym razie jakby ktoś szukał nas (mnie lub Potwora, lub kogoś innego z "dowództwa TFa"), to będziemy pewnie w okolicach tylnej bramy. A przynajmniej w gdzieś w tamtych okolicach zawsze obozowaliśmy. Jak ktoś nie wie jak wyglądamy z twarzy to może się skontaktować ze mną na maila, to mu podeślę jakieś zdjęcia, by wiedział kogo szukać.
Gdyby ktoś nie wiedział, namiot "razwiedkowy" wygląda tak:
Pewnie będziemy gdzieś w jego okolicach (jeśli zostanie postawiony). Kolor jest bardzo jasny ("piaskowy"), a nie tak jak na zdjęciu - ciemno-szary.