Jakubas - specjalnie dla Ciebie cytat ze strony sklepu: Są to coraz rzadsze produkty i pojawiają się w sklepie wtedy, gdy uda się je gdzieś kupić. Jeśli coś się sprzeda to może pojawić się ponownie w ofercie za 2-3 dni, a niektórych rzeczy nie uda nam się pewnie dostać już nigdy - jeśli coś jest w danym momencie dostępne to raczej nie warto się długo zastanawiać. http://www.frontowiec.com/index.php?d=info
Ralf-p, Water - nie przewiduję. Nie mogę i nie chcę mieć wszystkiego w ofercie.
Mam pytanko jedno skromne... Mianowicie pierwszy raz kupuję na frontowcu poprzez pobranie.Trzeba potwierdzić ową wysyłkę wysyłając pod podany adres potwierdzenie. Mam napisać " potwierdzam aby wysłać paczką pobraniową zamówienie XXXXX" ? To dla mnie nowe i nigdy się nie spotkałem z taką formą kupowania za pobraniem.
POZDRAWIAM I Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC.
Pas doszedł bardzo szybko:D nawet się nie spodziałem:D
Jak zwykle towar GIT.
Plus dodam CI info, koleś na WMASG proponuje sprzedaż sprzętu rosyjskiego. Chciałem foty, wysłał miniaturki z frontowca :O http://wmasg.pl/pl/profil/show/73681 jego profi. Usunął już ogłoszenia.
Teraz użytkownik lewastian26 sprzedaje buty "specnaz", ze zdjęciami i opisem "zapożyczonym" z frontowca. A cena ....... 330 zł, czyli 50zł drożej niż na frontowcu. Czyżby ktoś chciał zarobić w nieładny sposób ?
*Po tym jak zwróciłem uwagę co do wykorzystywania cudzych opisów i zdjęć ogłoszenie zniknęło .
Hmm... Pytałem się o ładownice na 2 magazynki RPK. Piszę że 50zł, a na frontowcu jest za jakieś 80.
Ponadto gdy poprosiłem o real foty napisał ,że ma magazyn 150km od miejsca swojego zamieszkania i coś tam dalej....
Nie wiem kto to jest, ale z kontaktu kolejny śmieszny gość który twierdzi, że ma wiele, nie będzie opisywał co konkretnie bo aż tyle tego jest.
Jak pytam żeby napisał jakie chociaż ma rodzaje mundurów to wysyła fotki z Frontowca, jak pytam o szczegóły to pisze ogólnie że kamizelki ładownice, pasy itp. Ale jakie? tego nie wie... Jak proszę o fotki, może być wszytsko na kupie, może się sam dopatrzę, wysyła fotki z Frontowca. I tak w koło macieju.
Niepoważne :(
To pewnie podstępny Gagarin prosto z za wschodniej granicy, chce wyskubać wszystkich klientów i wyrzucić z siodła Owce. Tylko czekać, aż zacznie BTRy sprzedawać...albo i nie, bo Kondrat jeszcze ich nie dodał do oferty. :P
Wstaw na frontowca zdjęcie mi-24, może tez się u niego pojawi. :D
Jednak, brak informacji o sprzęcie jaki się sprzedaje i od samego początku zamiast "real photo" zdjęcia Frontowca to słaby start.
Poczekamy, zobaczymy. Może i sam coś od niego kupię :) jednak królikiem doświadczalnym nie będę ...
Samo to, że nie robi zdjęć ani opisów, tylko je kradnie już na starcie pozwala mu obniżyć ceny o kilka procent.... Dopóki nie zacznie sobie budować sklepu lub jakiejś pełnej oferty na rus.milu lub allegro z moimi zdjęciami mam go w nosie :)))))