Autor cytatu: SamboRWoham, będziesz w przyszłości robił jakieś zamówienia?
Autor cytatu: kazikJa co prawda zamawiałem drobnicę (jedna ładownica), ale zmieniły mi się priorytety finansowe, w związku z czym muszę swoje zamówienie anulować. Sory za zamieszanie.
Autor cytatu: KacperixPytanie dość późne ale czy oporządzenie jest dostępne w większości w oliwce, bo tak wynika ze strony.
Autor cytatu: bariAntoni, a wrzucisz na forum dokładną listę czy wszystko jest? Bo mógłbym kasę przelać ale nie wiem czy taki KM-L w partizanie jakiego bym chciał będzie czy nie. I nie wiem teraz czy go liczyć czy nie.
Autor cytatu: LordYoghurtHej Woham
czy dobrze zrozumiałem, że dostępność poszczególnych przedmiotów z mojej listy wygląda następująco? Jeśli tak, to poproszę o zakup przedmiotów, które podkreśliłem (1xNerpa w Spectre, 1xMata do siedzenia w olive, 1xworek zrzutowy w olive, 1x rękawiczki zimowe rozmiar 8,5)
Autor cytatu: SienaWitam,
Rozumiem, że z mojego zamówienia jest tylko plecak tortilla i worek zrzutowy? Jak długo trzeba oczekiwac na pozostałe przedmioty?
W każdym bądź razie biorę wszystko co jest na stanie od ręki. Zależy mi na czasie. Zawsze można brakujący towar kupić przy następnym zamówieniu.
Pieniądze przelałem już na konto za całe zamówieie, więc później się rozliczymy (można będzie pobrać z nich za marżę i przesyłkę krajową). A jak jeszcze coś z nich zostanie to interesuje mnie polar z ANNY z kamo IZLOM.
Pozdrawiam
Autor cytatu: CrampRozumiem, że pozycje z mojego zamówienia są niedostępne na magazynie?
Dostępność to do 7 dni, czy do 2 miesięcy (zamówienie indywidualne), czy brak dostępności?
Moje zamówienie to
1.Polewoj; ilość: 1; rozmiar 60/7 (194); kamuflaż: Palma ‘’’РУССКАЯ ЦИФРА’’ (wariant wiosenny jak na zdjęciu )
http://sso-mil.ru/catalog/82/17
2.Partizan-M ; ilość: 1; rozmiar 62/7 (194); jeśli brak tego rozmiaru to: 60/7 (194)
http://sso-mil.ru/catalog/84/11
Autor cytatu: bariTo ja na KM-La w partizanie też pewnie te dwa miesiące bym musiał czekać?
Autor cytatu: LordYoghurta czy oporządzenie (inne niż Smiersh, Nerpa i Łazutczik) też mogą zrobić na zamówienie w wybranym kamuflażu? No bo materiał przecież mają...
Autor cytatu: WohamВсе что нужно в Спектре и новинки нужно заказывать,время ждать до 2-х месяцев+100%
Алексей.
Autor cytatu: bariHmmm.. Tego no, to ja teraz nie wiem. Bo piszecie o SPEKTRZE, a ja się cały czas zastanawiam: jak jest z mundurami w kamuflażach, których nie ma na stronie. Bo KM-La w partizanie na stronie CCO nie ma i nie wiem czy jest szyty taki czy nie. Jeśli się okaże, że miałbym płacić podwójnie i jeszcze czekać nie wiadomo jak długo to wolałbym jednak zrezygnować.