To efekt nowego telefonu, gdzie mam zalosna klawiature bez pl znakow na ktorej ledwo da sie pisac. Nie mialem sily dokonczyc wyrazu. Poza tym idz flamowac na onet.
Sowa, Ty chyba jesteś jedną z nielicznych osób w Polsce, która rekonstruuje współczesne WDW. Wszystkim tylko Specnazy, Alfy i inne Wostoki w głowach. ;)
No cóż, poza WDW nie mają takich "fajnych" hełmów ;) Na szczęście nie jestem sam i oprócz mnie są jeszcze Kamil i Emperorpalpa z rusa oraz dwóch kumpli z naszej grupy, którzy nie mają tu konta.
Replika jest z tacgear.ru/helmetreplicas, niestety dostępność oryginalnego 6b7-1 lub 6b7-1M w jakiejś ludzkiej cenie jest prawie zerowa. Hełm jest bardzo przyzwoity, ale tylko dla kogoś z obwodem głowy 58+ kopia jest wykonana z rozmiaru 2. Fasunek jest z oryginału NiiStali, a w tej chwili można mieć też i ten z Armokomu.
Replika karabinka to LCT Ak74m po potraktowaniu jej WD40 i zmianie pokrywy, okazało się, że o dziwo jest jednak oksydowany :) Celownik to tak jak wspomniał Cyrith 1P29 produkcja już rosyjska wykonana przez Techpribor.