Zdaje się że tak, tych hełmów nie było wiele. Czasem przymykają oko na sprzęt do rekonstrukcji. Natomiast po ruskiej stronie ktoś sobie nimi grał w piłkę ,po wizycie w ichniejszym urzędzie celnym pojawiły się rysy i odrapania :p
Autor cytatu: az12121Zdaje się że tak, tych hełmów nie było wiele. Czasem przymykają oko na sprzęt do rekonstrukcji. Natomiast po ruskiej stronie ktoś sobie nimi grał w piłkę ,po wizycie w ichniejszym urzędzie celnym pojawiły się rysy i odrapania :p
Teraz widziałem że tam pisemko oficjalne urzędowe dołączają że hełm to replika i takie tam :P
Witam! Mam 1 pytanko: zamierzam sobie kupić maskałąt Bierjozke (złoty liść) i posiadam czerepaszkę ,tyle że w kamuflażu LIES ,a nie oliwkową. Czy nada się ona do rekonstrukcji/stylizacji na Batalion Wostok Gruzja 2008 przedstawiony przez kolegę gRuby_krk ?
Przeglądałem albumy z Gruzji i Czeczenii ,ale nie zauważyłem tam czerepaszki w liesie tylko oliwkowe.
POZDRAWIAM!
Powoli powoli ;)
Za kilka di kończę zabawę.
Kolba się składa, ale w pozycji otwartej nie blokuje niestety zaebałem sprawę
z wysunięciem zawiasu poza obrys i zabrakło miejsca :( Selektor działa jak w oryginale :)
Z magiem to jeszcze będzie zabawy a zabawy. ;) to jest Hi cap, więc w środku jest konkretna rzeźba.
Szyna jest jak w oryginale nie jest dołączana a wspawana w body.
Gorka E SSO
Hatch XTAK 100
Fort Defender 2 Molle - replika od dexa z red-alliance, ładownice AK też od dexa + MIWO L, Helikon
Panel udowy MIWO L + KP Vektor SSO
hełm LSzZ-2DTM - replika mojej produkcji
Bolle X800 (niestety chinskie)
Może i repliki, ale ja osobiście nie byłem w stanie odróżnić co jest oryginalne, a co "chińskie" (lub indonezyjskie, lub polskie ;) ). Ale też tak na prawdę nie bardzo się znam np. na Defenderach.