Cholernie mi się podoba ten Wueses. Taki zużyty, to piękne PSO-1, po prostu Stalkerskie wiosło.
Zrób Wihra! :3
No to szacun, ja wyrwałem swoje za 600zł równe. Ale kto Ci tak tą gumę ogryzł ;P
Ja swojego AKS-74U będę robił pod pseudo customa z Amerykańskich filmów. Muszę tylko dorobić maga od RPK, dokupić nakładkę do strzelania z GP-25 do pełnowymiarowych AK i puścić jaskółkę precz.
Potem może kupię jakąś fikuśną kolbę "elkę" i risy z kolimatorem i chwytem. Będzie to tylko do lansu, bo według mnie, AKS-74U jest samo w sobie bardzo ergonomiczne.
Wczoraj dostałem weny twórczej i postanowiłem stworzyć śliwkowy magazynek SRC. Przemalowałem skorupkę SRC (czarną) na kolor śliwkowy. Przyznam ,że z 1 strony wyszło mi gorzej ale i tak jest dobrze. Pieczatka odbioru też mogła by być leszej jakości ale w końcu robie to po raz pierwszy :D Oczywiście robiłem 2 próby i za pierwszym razem zrobiłem za bardzo śliwkowy kolor, ale to w innym magazynku. Oczywiście nie jest to idealna kopia, nie ma żeberek,numeru formy oraz ma logo mołota ,a nie iżmaszu czy tuły.Robiłem to dla testu.
Oto fotki / oceńcie sami.
porównanie z czarnymi chińskimi magazynkami
Planuję odpicować sobie chwyt suczy na taki kolor. Boję się jedynie tego,że farba zacznie złazić albo się wytrze.
Mam pytanie do tych co zdemontowywali jaskółki ze swoich AKczy. Czy szpachlowaliście otwory? Przeszkadzają te otwory w użytowaniu, jest większe ryzyko, że GB się zapiaszczy itp.?
Ja ze swojej SUki zdemontowałem, żeby kolba ze żgutem normalnie się zamykała i by kolba "L" od G&D bez problemu się zamykała (kiedyś zamówie).