Autor cytatu: Blood.SuckerA ja w sumie z pytaniem...
jaskółki z risem Zenita - idzie je nasuwać od przodu?
Jeśli masz na myśli Zenita B-13, to właśnie spróbowałem nałożyć ją od przodu na swoje AK. Nie ma szans - szyna jest za długa i przy próbie nałożenia od przodu blokuje się o podstawę szczerbinki.
Patrząc na to obawiam się, iż nie zamontujesz nic na tę szynę, przez montaż kolby. A tak btw - kolba się składa jeszcze?
Zamyka się bez problemu :)
No cóż zamontuje sobie sposobem którym mówiłem - zarygluję montaż na szynie wyjętej z karabinu i wtedy ją wkręcę bo szyna UTG jest na wkręty imbusowe a nie kołki - na szczęście.
Jakoś musi to się robić bo wzorowałem się wyborem szyny na fotkach z internetu i widziałem że ktoś założył PK-A.
Prosił bym jeszcze jak ktoś ma PSO w na montażu AK jak by mi sprawdził czy nasuwa się od przodu :)
Panowie!
Całe wieki mnie tu nie było ale może ktoś coś doradzi. Pytanie jest następujące:
Jakie drewna da radę dopasować do gazowek we i ghk aks74/aks74u bez większych przeróbek?
Czy pozostaje mi tylko zakup ostrych, ra techu lub używek.
A może jest sens przeróbki czegoś zdjętego z elektryków?
Pozdrawiam.
Siema
Mam takie pytanie, czy ktoś próbował przerabiać plastiki na kolor śliwkowy?
We internetach znalazłem ciekawy sposób: https://www.youtube.com/watch?v=o3dwWEcrHSg
Z tego co zrozumiałem to zanurza się plastiki we wrzątku wymieszanym z barwnikiem. Próbował może ktoś tą lub inną metodą?
Witam
Mam takie pytanie, czy ktoś próbował przenieść baterie z kolby w cm048 do korpusu?
Przymieszam się do zakupu tej repliki z planem późniejszego przerobienia na wiepra i nie wiem czy da się to zrobić.
Autor cytatu: takumiWitam
Mam takie pytanie, czy ktoś próbował przenieść baterie z kolby w cm048 do korpusu?
Przymieszam się do zakupu tej repliki z planem późniejszego przerobienia na wiepra i nie wiem czy da się to zrobić.
Da się przenieść kable, krótka zabawa z lutownicą
A Wiepr ma komorę zamkową jak w RPK. CM048 to nie jest najlepszy wybór