Przecież to poglądowy prototyp. Gearbox może być nawet z kukurydzy jak to nie jest finalny produkt.
Są w miejscu, w którym ja się zatrzymałem parę lat temu na wssie.
Jak widzę Dymitri zaczął sprzedawać rosyjskie repliki. Tych których nikomu się nie udało sprowadzić,
a próbowało już wielu. Jeśli on będzie wysyłał z normalnego kraju może da radę.
Cena oczywiście jak to na Soviet-Propagandzie do tego niestety wyrób customowy bez dostępu do części.
Gearboxy oczywiście standardowe :)
Kolega jest do poniedzialku jeszcze na wywczasach i wiesci pewnie przyniesie po powrocie kilka dni
Bede pisal,ale szczerze piszac szkoda ,ze ich ruscy niegdys niepodbili i do kopalń nie zaciągnęli:))
Mam dosc profi podejscia ze skosnym okiem w tle
Gunfire wycofał preorder i oddał kasę (skośne ludziki nie były im w stanie podać konkretnej i pewnej daty wypuszczenia repliki), a WGC i jeszcze kilka większych sklepów zatrzymało preordery. Ciekawe czy walec w ogóle się ukaże biorąc pod uwagę ich tempo i kilka innych replik. które robią w międzyczasie.
Moim zdaniem za chwilę nastąpi wysyp Wałów i Wintorezów - Cyma, Boyi, CA itp... Będzie jak z SWD - najpierw nikt (poza ATOZem) - a jak RS zrobił i okazało się, że jest duże zainteresowanie to nagle wszyscy producenci zaczęli robić SWD.
Witajcie bracia i siostry...
Wrocilem i niestety nie mam zadnych wiesci,wiec....
Zoladek mnie boli w tej sytuacji,dlatego z przykroscia ,co raczej mi sie nie zdarza,odpuszcze kwestie calkowicie...
Wiadome persony piprosze o emaile,poniewaz chce pozwracac przedplaty...
Nie mam juz sily sluchac,a raczej nie sluchac braku wiesci...
Kolega jest bezradny,a Beryla zalatwili raptem w pol roku na wlasnych projektach...
Nic raczej z tego nie bedzie,minal rok i ...lipa...
Pozdr
Oj tam oj tam. Ja tam żalu do Cię nie mam, bo gdyby nie Twoja akcja i tak pewnie żaden z nas WALca by nie załatwił.
WALcy nie ma więc zarówno my jak i kolesie co płacą euro, funtami szterlingami i nawet ci bardziej żółci co mieszkają przecznicę od Zety są w takiej samej sytuacji :)
Urażona męska ambicja jest tu na miejscu (też nienawidzę jak "nie dałem rady" i pewnie pożyję przez to krócej hehe)
ale wszystko odbyło się kulturalnie.
Nikt nie stracił funduszy więc jak dla mnie jest OK.
Hi
Emalie otrzymalem,wszystko mam
Powstrzymalem sie te kilka dni czekajac na spotkanie z decydentem i info electro zza Urala i Żöłtej Rzeki w tym tygodniu
Jezeli w czwartek bedzie fiasko,piatek patrzcie na swoje tajne konta...
Niestety,nic juz nie fsKURAm..
Pozdr
Nie robiac nadzieji...bo juzsam nie wierze..
W pon/wtor mam byc byc przy skypetalku kolegi ze skosniakami,jezeli nic konkretnego nie uslysze sle monety
Kuffa!
Lipa po calosci!!!
Szkoda slow i opuszkow palcow na opisywanie tych farmazonufff!
Wiadomo kto,wiadomo ile,szukajcie u siebie jutro monet w schowkach...
Przykro mi,sora,bezsilnosc i lekkie żenuła...
No nic...trzeba jakos zyc dalej....
Ok ok już nie beeeede ;)
Na razie potrzebuje odetchnąć po tym 1-szym Vss dał siem we znaki ;)
Później jedna sztuka jedzie na południe i zabieram się za Val'a :)