Miejsce pierwsze - Jakub Mandra -nagroda SMIERSZ VSO
Miejsce drugie - Monika Filipińska- nagroda GORKA VSO
Miejsce trzecie- Sławomir Witkowski-nagroda ANORAK MEDUSA VSO
Parę tematów niżej był wątek o VSO - czemu od razu w nim nie zapytałeś? Przez to musiałem przeklikać się przez parę formularzy, żeby przenieść twój post do odpowiedniego tematu.
Tadeusz 1106- maskałaty tylko na zamówienia-napisz co chcesz ,jaki model-Partizan Anorak czy coś jeszcze innego. W jakim rozmiarze.Tkanina w IZLOMIE jest ale w ograniczonej ilości i produkcja tylko na konkretne zamówienia.
Tu mała próbka Partizana Medusa w terenie z ostatniej strzelanki. Kilka osób było zaskoczonych że krzaki do nich strzelają :):)
GORKA E.... A czemu nie na przykład Gorka 6? Czyżby znowu zupełnie przypadkowa zbieżność nazwy z SSO????? Na prawdę nie jesteś w stanie wymyślić jakichkolwiek innych nazw? Musisz żerować swoimi podróbami na lansie na SSO?????
Igur- doprecyzuj. Cieniem nazywają i ПОДЛЕСОК i ТИГРА. Do tego jest podliesok w rastrze. Najlepiej wyślij foto.
Można kupić materiał :) Tylko trzeba podać jaka gramatura.
Drogi konradzie czy możesz zejść na stałe z mojego tematu handlowego i się odstosunkować, ja się do ciebie nie pcham,a mógłbym ......Uprzejma prośba do moderatorów o reakcję gdyż w potoku bredni zatraca się sens odpowiedzi osobom zainteresowanym.
A niestety ciężko mi nie reagować na ciągłe ewidentne prowokacje.