Water- Chodzi o tą zimówkę w kratkę z białą papachą dodane przez Kazika?
Zgodnie z zapowiedzią przedstawiamy zmiany w konstrukcji SMIERSZA VSO:
1. Zmieniono system mocowania ,,suharnoj sumki,,-na dodzielnym szybkozłączu.
2.Wymieniono w pasie biodrowym,chlebaczku i ładownicach metalowe ,,łezki,, na ,, D-ringi,,-teraz już nie ma możliwości przekoszenia.
3.Wymieniono zapięcia w pasie głównym i chlebaczku na oliv.
Poniżej maskałat ,,SNAIPIER,, we Flecktarnie D- Zgodnie z prośbami naszych klientów wszystkie wiązania zostały zamienione na armijne w oliv.
Na koniec jeszcze fotki od naszego klienta z Niemiec w GORCE 3-E w Medusie wiosennej :). Wyszły fajnie i chyba warte zamieszczenia.
No i durszlak z szybką ma na głowie...A właśnie. Na temat super niekoszernych durszlaków. Chyba mam w miarę dobre wieści dla wszystkich oczekujących. Jak PARTIA pozwoli od 15 Stycznia 2014 zaczniemy dystrybucję. Urrraaa....
W pierwszej dostawie przewidywane:
Zsz 1 , Zsz 2 -z szybką, Autyn - prawdopodobnie w trzech wielkościach rozmiarowych.
około 5.12- co do tego zimowego to muszę się dowiedzieć.Wiem że coś jest robione w cyfrowej florze i jakimś zimowym maskowaniu ale jak to wygląda nie wiem.Podpytam
W marcu powinna być prapremiera КУГУАР-а. To długo oczekiwana wersja w pełni modułowej kamizelki molle ze 100% wyposażeniem od pakietu radiowego po kamelback
Jeśli tylko uda się na czas ze szkiełkami do wizjerów to Potforze rezerwuję jeden dla ciebie na testy.
Cyp- raczej na początek będzie tańsza wersja,wiec bez radia.
No jeśli tak to do mnie nie dotarło.Ale fakt -przewidywany jest kompromis-nasz i typowy w komplecie.Dlaczego preferuje ten VSO ?
Dwa razy połamałem typowy :) A te D-ringi zmieniają realnie sporo w funkcjonalności.