Igur -Ta konstrukcja zawiasu tego nie wytrzyma. Oryginał ZSZ-1 nie miał aż takiej grubej jak ZSZ1-2 który jest pierwszy.
Do ZSZ 1-2 będą grubsze i z okuciami .Do ałtynów też ale to jakaś perspektyw połowy roku 14
Ja się cieszę, że są ZSZ WW, raz że to rzut kamieniem do 6B27 i 28. Dwa, że w końcu sprzęt nie dla wojsk wewnętrznych ;D
Może w końcu więcej się narobi zwykłych sałdatów niż bajców MWD :P
Wybacz ,ale z własnych obserwacji wynika iż na razie u nas zdecydowanie więcej jest "zwykłych sołdatów" od "bojców MWD" :p A Zsh-1 raczej nie uświadczysz w WW, raczej w OMONach, czy SOBRach.
Autor cytatu: MazaDwa, że w końcu sprzęt nie dla wojsk wewnętrznych
hmm, a WW w nazwie to przypadkiem nie skrót od внутренние войска? Na taką sugestię trafiłem tutaj . Ogólnie googlowanie z hasłem "шлем зш-вв" nie daje zbyt ciekawych efektów, w zdecydowanej większości wyniki są o ersoftowych replikach. Podobno producentem wersji bojowej jest białoruski AGW-POLSPO (АГВ-ПОЛСПО http://polspo.by/page/katalog/pr_z_13.html strona ma problemy z kodowaniem trzeba ustawić kodowanie windows-1251), a w sieci da się spotkać z informacją, że to hełm wojsk Republiki Białorusi ( np. TU )
Czy ma ktoś foty, na których widać ten hełm w użyciu przez rosyjskie jednostki?
Sporo za sprawą małej dostępności i niestety ceny. Łatwiej byś super hiper ,, NAWY SIELSEM,, :)
A pro po ceny dotarło trochę plecaczków w rozsądnej cenie.
Chciałbym też uzyskać informację (wysłałem na maila z profilu) czy są jeszcze poddupniki/podkładki?
Jeśli tak to prosiłbym o informację i powiększam przelew
Tak poddupniki są. Pliss malujcie w mailach swoje nicki z rus.mila. Duże problemy z identyfikacją powstają jak jeden człowiek na face ma grisha,tu misza a maila od darka otrzymuję !!!!!!!!!!!